Behanger Barneveld inhuren

Voor goedkope prijzen en vakwerk moet je bij behanger Barneveld zijn.

Deze experts op het gebied van behangen zijn snel en goed.

Lees nu hun blog hieronder en kom meer te weten over hun bedrijf.

Mocht u een offerte willen dan kun je deze gratis bij ons aanvragen.

Behanger Barneveld

Behang aanbrengen: Hulpmiddelen, Aanpak En Tips

Behang dat er fantastisch uitziet, vereist zorgvuldige aandacht voor detail tijdens het afwerkingsproces.

Het type behang dat wordt opgehangen, kan het moeilijk maken om onberispelijke sneden langs de plafonds en vloeren van een kamer te krijgen.

Mocht een goedkope behanger in Barneveld zoeken dan kunt u ons contacten.

Dit ondanks het feit dat dit een eenvoudige taak lijkt

In dit gedeelte zullen we de verschillende hints, strategieën en hulpmiddelen verkennen die u zullen helpen om strakke, scherpe lijnen langs uw sneden te krijgen.

Met een schaar wordt een reliëf snede gemaakt in het behang rondom een ​​raam.

Door u aan de richtlijnen van behanger Barneveld te houden, kunt u niet alleen deze typische fouten voorkomen, maar kunt u ook fantastische resultaten behalen:

1. Nat En Droog Behang Snijden

1.1 Droog Behang

Droog behang is inherent stijver, waardoor het eenvoudiger te knippen is met een schaar of een mes uitgerust met een snap-Blade.

De reden hiervoor is dat gedroogd behang een grotere weerstand biedt tegen de rand van het mes wanneer het is geslepen, waardoor een zuivere en rechte snede mogelijk is.

Als je ooit een schaar hebt gebruikt om bruin inpakpapier te knippen, herinner je je misschien dat je, nadat je met knippen was begonnen, de schaar recht over het papier kon duwen zonder de bladen verder te hoeven openen.

Dit komt doordat bruin inpakpapier dikker is dan wit inpakpapier.

Het merendeel van het droge behang zal zich gedragen op een manier die vergelijkbaar is met dit voorbeeld.

1.2 Nat Behang

De lijm maakt het papier slap en zorgt ervoor dat het geen weerstand meer kan bieden als het eenmaal op het papier is aangebracht.

Hierdoor zal het uiterst moeilijk, zo niet onmogelijk zijn om de eerder aangegeven exacte snede te maken zonder het behang aan stukken te scheuren.

Om scheuren of andere beschadigingen te voorkomen, moet nat behang worden geknipt met een zeer scherpe schaar of een knipmes met een nieuw mes.

Er zit wel verschil in behang wanneer het gaat om de kosten van renovlies, glasvezelbehang of glasvliesbehang behangen.

2. Reliëf Zagen Rond Deuren En Ramen Maken

Nadat lijm op het behang is aangebracht, worden deur- en raam sneden meestal gemaakt nadat het behang is bijgesneden.

Bij het maken van deze insnijdingen is grote voorzichtigheid geboden, omdat een deel van het paneel nog aan de muur moet worden vastgehecht voordat de lijst kan worden uitgesneden.

Een schaar die uitzonderlijk scherp is, zou het beste hulpmiddel zijn om voor dit proces te gebruiken.

Het zou beter zijn geweest als het behang zo was geknipt dat er vijf centimeter in de deur- of raamopening was achtergebleven.

Het paneel monteren

Nadat het paneel aan de muur is gemonteerd, wordt dit overtollige met een snijgereedschap verwijderd.

Maak een markering met een potlood aan de buitenkant van de hoek voordat u begint met het snijden van een hoek van 90 graden rond de rand van een deur of raam.

Onze goedkope renovlies behanger kan ook behangen met scanbehang.

Tips behanger Barneveld

Verwijder het papier van de muur en knip met een schaar een hoek af die terugkeert naar de markering.

Pas op dat u niet te veel snijdt, aangezien dit kan leiden tot scheuren in het papier nadat het is gladgestreken.

Maak een vouw in het overtollige behang langs de rand aan de zijkant en bovenkant (of onderkant) van het raam of de deur.

Ons behangbedrijf in Barneveld staat graag voor u klaar!

Hoe doe je dit?

Dit met behulp van een gladmaker en duw het papier voorzichtig terug over de hoek zodat het het weer bedekt.

Om het overtollige papier te verwijderen, steekt u een nieuw mes in het knipmes en verwijdert u het papier door het mes langs de rand van het gladstrijk gereedschap in de vouw te slepen.

Snijden ronde vormen in de vorm van cirkels of ovalen is een andere locatie waarvoor een schaar nodig is.

Als het papier nat is, is de enige methode die gegarandeerd zonder risico’s is, het gebruik van een scherpe schaar om deze sneden te maken.

3. De Bovenkant En De Onderkant Van Het Paneel Bijsnijden

Wanneer u het eerste stuk van elk hoofdpaneel doorsnijdt, moet u een overlapping van 5 cm laten aan zowel het plafond als de plint.

Als het behang een patroon heeft, is het raadzaam om het bijsnijden van de boven- en onderkant uit te stellen totdat alle panelen zijn gemonteerd.

Deze extra lengte kan van pas komen als het papier moet worden verplaatst om de juiste patroon overeenkomst te behouden.

Nadat ze zijn gesneden, kunnen de panelen niet worden verplaatst zonder merkbare gebreken achter te laten.

Je kunt behang knippen zegt onze behanger in Barneveld

Nadat je hebt vastgesteld dat je het behang kunt knippen, gebruik je het afvlak gereedschap om een ​​vouw te maken langs de hoek die wordt gevormd door de:

  • Muur
  • Het plafond
  • En de bovenkant van de plint.

Doe dit door het gereedschap langs de hoek te laten lopen.

Haal je knipmes eruit en terwijl het gladstrijk gereedschap nog in de vouw zit, knip je overtollig papier af.

Wij hebben de beste behanger uit Barneveld klaar staan wanneer u hulp wilt.

4. In Het Geval Van Commerciële Projecten, Dubbel-Snijden Van Naden

De dubbele snit wordt doorgaans beschouwd als een van de meer uitdagende sneden bij het ophangen van behang.

Dit moet worden gedaan wanneer er een overlapping is, maar het is vooral belangrijk voor muurschilderingen en binnen- en buitenhoeken.

Bij het maken van deze snede bestaat de mogelijkheid dat het mes te diep gaat en in de gipsplaat onder het behang snijdt.

Dit zou een slechte uitkomst zijn

Nadat het oppervlak van de gipsplaat is doorgesneden, kan er vocht binnendringen en begint het papieroppervlak los te laten, wat er uiteindelijk voor zal zorgen dat de naald breekt.

Een naad breker is de meest effectieve oplossing voor dit probleem, terwijl er andere oplossingen op de markt zijn die ook kunnen helpen dit probleem op te lossen.

Het mes wordt beschermd door een schild dat voorkomt dat het de gipsplaat binnendringt en toch door alle behanglagen heen snijdt.

Commerciële behangers zullen dit onbetaalbare product een gamechanger vinden.

Dit omdat het hen zal helpen bij het maken van veilige bezuinigingen die in de toekomst geen ongewenste cal backs zullen aantrekken.

5. Snap-Blade Messen Vs. But mesjes

Elke keer dat u een snee in behang maakt, moet het mes van het mes dat u gebruikt om dit te doen, worden vervangen door een nieuw mes; anders loopt u het risico dat het papier scheurt of scheurt.

Omdat het doorsnijden van papier ervoor zorgt dat een mes bot wordt, moet u het mes na elke andere snede verwisselen om de grootst mogelijke scherpte te behouden bij het gebruik van een typisch universeel mes.

Dit proces is veel eenvoudiger geworden door de introductie van het afbrekers, ook wel afbrekers genoemd.

Met elk gereedschap kunt u een nieuw mes verkrijgen door druk uit te oefenen op het oude mes en het te laten breken.

Het is niet nodig om uw huidige project in de wacht te zetten om een ​​schroevendraaier te zoeken om uw mes te demonteren en het mes te vervangen.

6. Hoe Rimpels Uit Behang Krijgen

Zelfs met de meest nauwgezette installatie loop je nog steeds het risico dat er probleemgebieden ontstaan, zoals blaren, luchtbellen en rimpels.

In dit gedeelte bespreken we de factoren die leiden tot de vorming van rimpels in behang, en geven we advies over het voorkomen en elimineren van rimpels in de toekomst.

Er zijn een paar typische factoren die kunnen leiden tot rimpels in een behang installatie.

We gaan bespreken hoe deze rimpels kunnen worden vermeden en hoe ze kunnen worden verwijderd als ze worden opgemerkt nadat het behang is opgedroogd.

7. Hoe Vormen Er Rimpels In Behang?

7.1 Onjuiste ophangtechniek

Bij het proberen om randen of patronen op elkaar af te stemmen, kan er torsie optreden, en dit gebeurt meestal na het verlaten van een binnenhoek die niet waterpas is.

Wanneer u het papier draait om de naden of het patroon uit te lijnen, zal er ergens op het paneel een kreuk of vouw verschijnen als gevolg van de beweging.

7.2 Onvoldoende tijd toegestaan ​​voor boekingen

Bij het ophangen van papier met behulp van de “paste the paper”-benadering, wordt het gebruikte paneel dubbelgevouwen zodat de lijm actief kan worden.

Dit wordt gedaan zodat het papier kan worden opgehangen.

Het proces in kwestie staat bekend als ‘boeking’.

De aanbevolen hoeveelheid tijd om het behang in de geboekte positie te laten is tussen de drie en vijf minuten.

Als u de procedure echter snel doorloopt, loopt u het risico dat delen van het papier niet aan de muur hechten, en wanneer u het paneel gladstrijkt, kan er een vouw of rimpel verschijnen.

7.3 Bij installatie over eerder papier of een oneffen

Muuroppervlak De installatie van behang op een muur die eerder is behangen of op een muur die niet voldoende is voorbereid, zijn twee scenario’s die het potentieel hebben om veel problemen te veroorzaken met het eindproduct.

Het is onmogelijk te garanderen dat het nieuwe papier goed aan de muur hecht als het oude behang niet in goede staat is en niet stevig aan de muur is bevestigd.

Evenzo, als de muur niet grondig wordt schoongemaakt, gedroogd, onbeschadigd en gegrond, bestaat de mogelijkheid dat een deel van het behang niet goed aan de muur hecht.

Rimpels in het papier kunnen worden gemaakt met behulp van de veegbeweging die wordt gebruikt om het materiaal glad te maken.

8. De Rimpels Verwijderen Tijdens Het Ophangen Van Behang

8.1 Rimpels En Vouwen

Als de rimpels het gevolg zijn van torsie, zijn er een paar verschillende dingen die u kunt proberen om ze te verwijderen:

  1. Gebruik een spray om het papier flexibeler te maken fles op breng een zeer kleine hoeveelheid water aan op het papier.

Het is mogelijk dat u hierdoor het patroon of de naad kunt matchen en de rimpel kunt gladstrijken.

  1. Als er een plooi in de muur zit, kun je de muur soms opbouwen door een klein beetje meer pasta onder de plooi te doen, dit zal ook de ruimte onder de plooi opvullen.
  2. Lijn het patroon of de naad boven en onder de kreuk uit en gebruik vervolgens een strijk hulpmiddel om te proberen de kreukel te verwijderen door de lijm voorzichtig uit het gekreukte gebied te duwen.

Dit moet worden gedaan terwijl de kreuk op één lijn wordt gehouden met het patroon of de naad.

Wees voorzichtig

U zult voorzichtig druk willen uitoefenen, zodat u niet alle lijm verwijdert.

Ga niet zomaar met een gladmakend hulpmiddel in een vegende beweging over het gebied.

Begin onder het probleemgebied en beweeg de pasta naar buiten door dichter bij de rimpel te trekken in plaats van te proberen deze glad te strijken.

  1. Maak met een scherp knipmes en een nieuw mes een snede in het midden van de rimpel.

Als de vouw zich boven je hoofd bevindt, vouw dan het onderste deel van de flap over het hogere deel van de flap zodat de naad verborgen is.

Als het probleem zich onder ooghoogte bevindt, vouw dan de bovenste flap over de onderste.

8.2 Wees niet te haastig tijdens de boekingsperiode.

Als u de lijm niet genoeg tijd geeft om volledig te activeren, kunt u erop gebrand zijn om de taak af te maken of heeft u mogelijk tijdsbeperkingen; maar als je het niet de tijd geeft die het nodig heeft, zal het meer problemen voor je creëren om mee om te gaan.

Controleer of u de aanbevolen tijd hebt gewacht die in de instructies wordt vermeld.

Als u merkt dat het behang niet naar behoren functioneert, moet u het paneel weer naar beneden trekken en zoeken naar kale plekken waar de lijm ontbreekt.

U kunt deze gebieden opnieuw bekleden en het paneel opnieuw aan de muur bevestigen, of u kunt de extra lijm rechtstreeks op de muur aanbrengen.

8.3 Controleer of het muuroppervlak goed is voorbereid

Voordat u begint met het ophangen van het nieuwe behang, moet u ervoor zorgen dat eventuele gaten of deuken in de muur zijn gevuld met gipsplaat modder.

Ook moet het gebied glad is geschuurd en dat alle stof en vuil van de muur is verwijderd met een licht bevochtigde spons of een kleefdoek.

Vervolgens dient de muur gegrond te worden met een hoogwaardige behangprimer voordat de behanglijm wordt aangebracht.

Dit zorgt voor een optimale hechting tussen de lijm en het behang.

9. Gerimpeld Behang Pitchen

Het vinden van gebreken in uw behang installatie enkele weken nadat u klaar bent met de klus, is misschien wel een van de meest ontmoedigende aspecten van het project.

Een uitgedroogde rimpel kan op geen enkele andere manier worden gecorrigeerd, behalve door hem eruit te halen en te repareren.

Er is geen andere oplossing zeg behanger Barneveld.

Maak je geen zorgen; het is niet zo moeilijk als het in eerste instantie lijkt.

Ik kruis mijn vingers dat je een deel van de achtergrond hebt opgeslagen, zodat je een oplossing kunt creëren voor situaties als deze.

1. Verwijder de vouw met een schaar

Verwijder eventuele lijmresten van de muur onder de snede voordat u met het reinigingsproces begint.

Het is mogelijk dat u een behang verwijd raar nodig heeft om u hierbij te helpen.

2. Schuur het gebied zodat je een schoon, glad oppervlak hebt om mee te werken.

3. Snijd een stuk om het gat te bedekken dat minstens vijftien centimeter groter is dan het gat dat moet worden bedekt, en controleer of het stuk groot genoeg is om te passen in het patroon rond de reparatie.

4. Bedek het beschadigde gebied met een universele behanglijm en laat het volledig drogen.

5. Zorg ervoor dat het ontwerp op de twee stukken identiek is en maak vervolgens een dubbele snede door het bovenste stuk dat het onderste stuk overlapt.

Als je de naad die er nog zal zijn wilt verbergen, probeer dan het patroon zo nauwkeurig mogelijk te volgen.

6. Nadat u de overtollige stukken hebt verwijderd, zou u een naad moeten hebben die bijna niet op te sporen is.

Offerte behanger Barneveld

Er zijn veel professionele behangers in Barneveld die u via ons kunt inhuren.

Wij garanderen vakwerk tegen goedkope prijzen per m2.

Vraag vandaag nog een offerte op maat aan.

Belangrijke blogs
Schilderen
Stukadoors
Groene energie
Tuin en oprit
Kitwerk
Vloeren
Nieuwbouw
Nieuwbouwprojecten
Bedrijf aanmelden
Offerte aanvragen