Behanger Ede inhuren vanwege de prijs en kwaliteit

Wij hebben behanger Ede bij ons aangesloten vanwege het strakke behangwerk.

Het zijn professionele behangers die verstand van zaken hebben.

Dit blijkt ook uit het blog wat zij hieronder voor ons hebben geschreven.

Mocht u vragen hebben of een offerte willen dan kunt u ons contacten.

Behanger Ede

Behangtrends  – De 10 Meest Stijlvolle Manieren Om Je Muren Aan Te Kleden

Als je het maximale uit de nieuwe behangcollecties in wilt halen, begin je zoektocht naar nieuwe behangtrends met een beetje voorkennis.

Er wordt voorspeld dat behang een belangrijke trend zal zijn , en de onlesbare behoefte van klanten lijkt niet snel te verdwijnen.

Er is een grote verscheidenheid aan behangontwerpen beschikbaar om uit te kiezen bij behanger Ede.

Waaronder klassieke patronen zoals bloemen en trompe l’oeil, moderne patronen zoals geometrische en tropische patronen, dierenmotieven en architecturale ontwerpen, en meer.

1. Trends In Behang

De beschikbaarheid van nieuwe substraten maakt de situatie nog intrigerender, aangezien de vooruitgang van nieuwe printtechnieken en afwerkingen voortdurend de grenzen van wat mogelijk is verlegt.

“De tijd dat afdrukken alleen op papier bedoeld was, is allang voorbij.

Je kunt nu kurken, grasmatten en zijde decoreren met vrijwel elk denkbaar patroon.

Bovendien is het gebruik gedurfder en moediger.

Volgens Jeroen van behanger Ede, die is verantwoordelijk voor de ontwerpafdeling, “Als je de moed hebt, zijn er onbeperkte mogelijkheden.”

1. Neem Het Uitzicht In Met Een Landschap Op Je Muurschilderij

Prachtig sfeervol en suggestief, een prachtige muurschildering zal de ruimte veranderen en spreek tot de verbeelding.

Het grootste verhaal in behangtrends voor  zijn ideeën voor fotobehang met schilderachtige landschappen.

Als het op fotomuren aankomt, hoef je je artistieke aard niet op de proef te stellen om een ​​prachtig display te creëren.

Er zijn veel behangsoorten beschikbaar zijn bij ons behangers in Ede die speciaal voor dit doel zijn gemaakt.

En veel van hen hebben trompe l’oeil-foto’s die in staat zijn om snel een andere diepte te geven aan zelfs de kleinste kamer.

Het kiezen van een design

Maar als je een ontwerp kiest dat wordt beïnvloed door de natuurlijke wereld, kan het onderscheid tussen de binnenkant en de buitenkant van je huis vager worden.

Ga naar afbeeldingen van escapisme voor een vredig slaapkamerbehangschema, zoals dit tropische fotobehang dat herinnert aan de herinnering aan exotische plaatsen.

Om het uiterlijk af te maken, selecteert u meubels, beddengoed en kussens in aardachtig oker en voegt u een scheutje gember toe voor een volledig meeslepend ontwerp.

Kijk ook hoe wij behangen in nieuwbouwwoningen in Ede.

2. Ga Volledig Met Het Patroon Op Volledige Grootte

De maximalistische stijl van interieurontwerp maakt een belangrijke comebac, ken onze voorspelling is dat deze gedurfde verschijning nog geruime tijd zal bestaan.

Dit idee voor woonkamerdecoratie toont de wilde kant van de designwereld en vormt een opvallend contrast met meer ingetogen benaderingen.

Het idee dat meer meer is, komt tot uiting in een spannende combinatie van patchwork, luipaardprints en plooien, samen met sterren, strepen en metallic skins.

3. Een Bijdragende Factor Aan De Prevalentie Van Bloemen

De integratie van bloemmotieven in het interieurontwerp zal een belangrijke trend zijn in , en deze elementen kunnen worden hergebruikt om te passen bij de esthetiek van elk gebied, of het nu modern, retro of historisch is.

Deze ontwerpen voor het nieuwe seizoen hebben de lat voor stijl hoger gelegd en maken het eenvoudig om mooie bloemen in je interieurontwerp op te nemen.

Ontdek meer over behangtypes zoals:

Overweeg om te beginnen de kleuren in de wereld

Als het gaat om het selecteren van bloemmotieven, zal het kleurenpalet waarmee u gaat dienen als een kompas om uw keuzes te sturen en zal het dienen als de basis waarop uw schema zal worden gebouwd.

Houd rekening met de grootte van de afzonderlijke bloemen in het patroon dat u kiest voor uw huis als u van plan bent om te decoreren met bloemenprints.

Houd het bij ontwerpen die delicater zijn als je de indruk van ruimte wilt geven, want grote prints kunnen een kleine kamer nog kleiner doen lijken.

4. Neem Een Risico Benaderde Benadering Van Decoratie Met Behang Dan Je Gewoonlijk Zou Doen

Hetzelfde kan gezegd worden over kleurtrends, die in dezelfde richting zijn gegaan, met neutrale kleuren die van grijs (laten we het zeggen) en meer naar warmere tinten gaan, die luidt de comeback van bruine meubelen in.

Het wordt aangemoedigd dat u niet bang bent om verschillende ontwerpen en kleurenschema’s te mixen en matchen.

“Combineer traditionele motieven, zoals strepen of bloemen, met ongebruikelijke ontwerpen, zoals ikats en Turkse kelims.”

“Kies patronen in tinten die elkaar complimenteren om te voorkomen dat de indruk wordt gewekt dat er te veel in de kamer gebeurt”, adviseert Hans, oprichter van behanger Ede Wageningen.

5. Omring Jezelf Met inspiratie

De concepten duurzaamheid en ‘thuis gelukkiger zijn’ staan ​​voorop in onze gedachten als we vooruitkijken naar , en we verwachten dat deze focus alleen maar sterker zal worden naarmate er meer tijd verstrijkt.

Het besef dat onze natuurlijke hulpbronnen eindig zijn, heeft geresulteerd in een verhoogde interesse in praktijken voor het behoud van hulpbronnen, zoals recycling, hergebruik en upcycling.

Ook het gebruik van stevige, natuurlijke en geweven materialen, de viering en nadruk op zichtbare reparaties worden geprezen.

Koop altijd kwaliteitsbehang

Bovendien vervangen levendiger groenen het traditionele nachtblauw, waarmee de biofiele trend wordt ingeluid om genezing te vinden in de flora en vegetatie van de natuur.

Terwijl de populariteit van kamerplanten blijft stijgen, gelooft Maryanne, ontwerpmanager van ons behangbedrijf.

Dat “elke toespeling op het naar binnen halen van buiten een impact zal hebben op het welzijn met de plantengekte die maar blijft toenemen.”

6. Ga Voor Dramatische Grafiek

Te midden van de chaos hebben we dit jaar allemaal gezocht naar stabiliteit en orde.

De groeiende vraag om hiërarchieën van orde en controle op te leggen in veel aspecten van het leven, van wellnesstrends tot datingapps.

Het heeft geleid tot een toename van de populariteit van ontwerpen die eenvoudig en goed georganiseerd zijn.

Het gemak dat voortkomt uit het volgen van een patroon en consistent zijn, wordt weerspiegeld in het interieurontwerp dat gebruik maakt van elementaire geometrische groeperingen, licht verhoogd reliëf en monochrome kleurenpaletten.

7. Hark Terug Met Ontwerpen In Het Archief

Een chaotische sfeer die wordt gekenmerkt door politieke en sociale onrust.

Dit heeft bijgedragen aan de opkomst van een hunkering naar ontwerpen die de principes van authenticiteit, menselijkheid en betrouwbaarheid belichamen.

Vakmanschap en legacy-ontwerpen worden geprezen en herkenbare natuurlijke elementen krijgen de voorkeur.

We zullen eerder investeren in ontwerpen die met een doel en zorg zijn gemaakt, in tegenstelling tot dingen die in massa zijn vervaardigd.

Het is heel ongebruikelijk dat bepaalde elementen van nostalgie optreden in tijden van onzekerheid.

En als het tijd is om ons volgende behang te kiezen, kunnen we merken dat we teruggaan naar ons verleden voor inspiratie.

8. Gebruik Muurpanelen Om Een Schema Te Maken Dat Er Geweldig Uit Zal Zien Op Foto’s

Als het gaat om ideeën voor slaapkamerbehang in 2021, zullen panelen enorm zijn.

Het is niet erg typisch om lambrisering in een slaapkamer te zien, maar als je in een ouder huis woont of ze hebt laten inbouwen om persoonlijkheid te geven aan een verder eenvoudige ruimte, heb je veel ruimte om te experimenteren met behangontwerpen.

Door een statement-papier in plakjes toe te voegen, wat voorheen een trend was in.

Een woonkamerontwerp, kun je gedurfd zijn met kleur en patroon zonder dat de ruimte claustrofobisch aanvoelt.

Het kiezen van een kleurenpalet en kleurenschema dat wordt beïnvloed door de natuur helpt ook om de zaken rustig te houden.

9. Maak De Decoratie Af Met Structuurpapier

De tijd dat behang gewoon bestond uit een plat vel papier dat op de muur was geplakt, is allang voorbij.

De verscheidenheid aan verschillende oppervlakken waarop tekst of afbeeldingen kunnen worden afgedrukt, groeit naarmate er nieuwe druktechnieken worden ontwikkeld.

Het toevoegen van textuur aan de muren is momenteel een populaire trend in behangontwerp, en het is gemakkelijk te zien waarom.

Kies een wandbekleding van jute voor het meest ultieme effect van verwennerij, en laat de knusheid beginnen.

10. Verbeter Het Karakter Met Wat Chinoiserie

Een ander behangmotief dat in de loop van vele jaren in en uit de mode is geraakt, is het chinoiseriepatroon.

Deze benadering, die van oudsher wordt geassocieerd met weelderige landhuizen, is in het huidige tijdperk gebracht en op een nieuwe manier gemoderniseerd.

De Chinoiserie-trend, die wordt gekenmerkt door fantastische oosterse taferelen en golvende, gestileerde bloem- en vogelmotieven, is de laatste jaren enorm populair geworden.

Als gevolg hiervan bieden de behang- en stoffenhuizen van vandaag een schat aan sierlijke decoratieve ontwerpen om uw interieurkeuzes een wow-factor te geven.

Chinoiserie wordt gekenmerkt door fantastische oosterse taferelen en golvende, gestileerde bloem- en vogelmotieven.

11. Voeg Drama Toe Met Donkere Kleuren

Donkere tinten werden vaak afgekeurd vanwege de algemene misvatting dat het gebruik ervan een ruimte somber en deprimerend zou doen lijken.

Diep koningsblauw en weelderig smaragdgroen maken een comeback in het ontwerp van woonkamers dankzij een eclectisch gebruik van de ruimte.

Goed geplaatste vormen en slimme woonkamerverlichtingsconcepten zoals die in de hierboven afgebeelde ruimte.

2. Wat Zijn De Hete Nieuwe Trends In Behang Voor ?

Het gebruik van schilderachtig en muurschilderingbehang zal waarschijnlijk een prominente trend zijn in het jaar .

Je muren worden het middelpunt van de aandacht met rustige schilderkunstige bloemen en texturen, sfeervolle vergezichten, scenario’s en muurschilderingen, die een keuze bieden uit verbluffende uitspraken om uit te kiezen van voor je muren.

“Levensgrote muurschilderingen blijken behoorlijk populair te zijn, en behangontwerpen die zijn beïnvloed door beeldende kunst hebben een moment.”

Vermijd echter gedachteloos vast te houden aan modetrends en kies vooral alleen een look voor jezelf als je er echt dol op bent, adviseert behanger Ede, onderdeel van behangteam Bouwsector Nederland.

Offerte aanvragen bij behanger Ede

Onze behangers in Ede Wageningen zijn klaar om te helpen.

Vraag zonder kosten of enkele moeite een offerte aan.

Belangrijke blogs
Schilderen
Stukadoors
Groene energie
Tuin en oprit
Kitwerk
Vloeren
Nieuwbouw
Nieuwbouwprojecten
Bedrijf aanmelden
Offerte aanvragen