Wat zijn de behangtrends?

Duik in de toekomst van interieurdesign met “Trendy Tinten”. Onze blog onthult de meest opwindende behangtrends, waardoor jouw ruimtes tot leven komen met stijl en innovatie.

Ontdek gedurfde kleurencombinaties die een statement maken, subtiele texturen die een gevoel van luxe brengen, en artistieke prints die elke kamer transformeren tot een uniek kunstwerk.

Van natuurlijke elementen tot opvallende geometrische ontwerpen, Trendy Tinten verkent de grenzen van creativiteit. Laat je inspireren door de nieuwste trends en geef je interieur een eigentijdse uitstraling.

Verken de wereld van onderscheidende behangstijlen en creëer een thuis dat spreekt van modern raffinement. Vraag een offerte aan voor het inhuren van een behanger.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

 Ontdek de tijdloze elegantie van behang met een moderne twist, perfect voor elke kamer in huis.

Top 10 Trending Ideeën

De meest succesvolle ontwerpers in de branche hebben de uitdrukking “kleding voor muren” bedacht om behang te beschrijven.

Dit komt omdat het je de mogelijkheid geeft om een ​​unieke sfeer in je huis te creëren, iets wat met geen enkel ander type wandafwerking kan worden bereikt.

Dit jaar hebben consumenten toegang tot een divers assortiment behangopties, waaronder klassieke bloemmotieven, hedendaagse art deco-motieven en alles daartussenin.

We zullen het ook hebben over: renovlies behang, glasvliesbehang, scanbehang en glasvezelbehang.

1. Gewaagde Bloemen

In 2022 zullen bloemmotieven prominenter aanwezig zijn dan ooit tevoren.

De komende seizoenen zal de populariteit van grootschalige bloemenpatronen toenemen.

Creëer een brandpunt in een ruimte door een muur op te richten die bedekt is met weelderige vegetatie.

Het is erg belangrijk om de trend van het gebruik van sombere donkere achtergronden met rijke juweeltinten in de gaten te houden.

Dit aangezien deze stijl een cruciale stijl is volgens ons beste behangbedrijf in Nederland.

De behang trends voor een slaapkamer is echt de afgelopen jaar flink veranderd.

2. Strak Metallic Effect

Een patroon met metallic effect, dat er in elk huis erg modieus en aantrekkelijk uitziet, is een van de meest verbluffende behangalternatieven die momenteel beschikbaar zijn en is een van de opties waaruit u kunt kiezen.

U kunt een grote verscheidenheid aan moderne behangoplossingen vinden met een verbijsterend assortiment ongelooflijke patronen gecombineerd met een metallic kleur.

Dit soort combinaties lijkt erg weelderig en elegant.

Ontdek ook de fotobehang trends die er nu zijn!

3. Marmer Effect

Als je de laatste trends op het gebied van behang volgt, dan weet je ongetwijfeld al dat een ontwerp met marmer de laatste tijd flink in de smaak valt bij binnenhuisarchitecten.

In feite blijft marmer zich ontwikkelen en transformeren met nieuwe vormen en motieven, terwijl het terecht zijn reputatie als zeer trendy behang voor behoudt.

4. Moderne Rustieke Stijl Breng de natuur naar binnen met onze collectie behang geïnspireerd op de schoonheid van de natuur, van bloeiende bloemen tot weelderige landschappen.

Een ander type hybride dat natuurlijke componenten in een moderne omgeving verwerkt, staat bekend als de rustieke stijl.

Deze match kan het best worden geïllustreerd door het gebruik van een nephouten behang in een kamer die anders is ingericht in een eigentijdse stijl.

5. Maximalistische Ontwerpen

Dit jaar luidt een gedurfde nieuwe stijl in die bekend staat als maximalisme en die wordt gekenmerkt door:

  • Dichte kleuren
  • Een verscheidenheid aan patronen
  • En grandioze ontwerpmotieven.

De specialiteit is terug te voeren op Engels design, maar de levendige kleuren en ingewikkelde patronen maken het zo’n wenselijke optie in de moderne tijd.

Engels behang is één van de behangtrends die op dit moment erg groot is.

6. Muurschilderijen Die De Aandacht Krijgen

Huiseigenaren adopteren behang muurschilderingen andere soorten muurpatronen om een ​​statement te maken in hun huis.

Dit als gevolg van de recente piek in populariteit van deze wandbekleding.

Er is absoluut geen limiet aan de soorten onderwerpen die kunnen worden gebruikt om een ​​fantastische muurschildering te maken.

Niettemin zijn enkele thema’s waarmee rekening moet worden gehouden, onder meer uitgestrekte bossen, wereldkaarten en mooie bloemstukken.

7. De Buiten Naar Binnen Laten Komen

Iedereen heeft een diepe waardering voor de natuurlijke wereld en we proberen zoveel mogelijk de pracht van de natuurlijke wereld in onze huizen te brengen.

Een gevoel van rust in ons leven brengen is net zo eenvoudig als het samenbrengen van:

  • Buiten en binnen
  • Het plaatsen van vogels en dieren in hun natuurlijke omgeving
  • En het creëren van een achtergrond van groene vegetatie.

8. Grandmillennial Ontwerppatronen

Hoewel de uitdrukking “Grandmillennial” (ook bekend als “granny chic”) voor veel mensen misschien onbekend zal zijn, wordt verwacht dat deze stijl in het jaar een impuls zal krijgen op het gebied van interieurontwerp.

sfeer die in oma’s huis ontstaat door de combinatie van klassieke bloemmotieven met een vleugje elegantie in het decor.

9. Wanden Met Texturen

In deze kamer mag behang worden waargenomen en gevoeld.

Behang gemaakt van riet, stoffering, canvas of leer zijn slechts enkele voorbeelden van de gevarieerde materialen die kunnen worden gebruikt om een ​​verbluffend statement te maken bij gebruik als behang.

Om een ​​gedurfd, uniek of uniek persoonlijk statement te maken, combineren verschillende interieurontwerp goeroes verschillende texturen in dezelfde kamer.

10. Patronen Voor De Muur Die Abstract Zijn

Tegenwoordig zijn computerontwerpen erg in de mode voor gebruik op verschillende media, en behang is geen uitzondering op deze trend.

Ontwerpen kunnen alles zijn dat tot uw verbeelding spreekt en u doet geloven dat u iets niet van deze wereld meemaakt.

Je vindt er imitaties van pop-art uit de jaren 70, maar ook hologrammen, gedurfde geometrische ontwerpen en zelfs hologrammen.

Een combinatie van kleur en textuur, naast de vormen en patronen die dit ontwerp zijn kenmerkende uiterlijk geven, kan worden gebruikt om te helpen bij het creëren van een abstract ontwerp.

Wij zien ook onder de behangtrends dat steeds meer mensen kiezen voor een eigen ontwerp.

 Voeg een vleugje luxe toe aan uw interieur met onze selectie van weelderige behangsoorten en texturen.

Volg onze gratis nieuwsbrief!

Als u een behanger zoekt die goed is dan kunt u bij ons een offerte aanvragen.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Vakman inhuren via Bouwsector Nederland