Klusbedrijf inhuren

Een professioneel klusbedrijf neemt al die klusjes uit handen die blijven liggen.

In ons blog nemen wij de klussen door die gedaan kunnen worden door klusbedrijven.

Zoek je een goed klusbedrijf? Vraag dan gratis een offerte bij ons aan.

Wanneer huur je een klusbedrijf in?

  • Als u uw huis wilt isoleren
  • Wanneer u duurzamer en milieubewuster wilt leven
  • Als u een tocht inspectie wilt laten uitvoeren

Wat kost een klusbedrijf?

  • €25 tot 35€ per uur, exclusief materiaalkosten

Let op! Het gaat hierom algemene prijzen en prijzen voor 50 m2.

12 klusjes die u dit jaar in uw huis moet laten doen door een klusbedrijf

De gemiddelde huiseigenaar in Nederland heeft minstens negen projecten voor het verbeteren van het huis op zijn takenlijst.

Als u een huis bezit of er in woont, weet u dat die lijst steeds groter wordt en verandert.

Tenzij je al je extra tijd gaat besteden aan deze projecten, kan het voelen alsof ze nooit af zullen komen.

Deze aangesloten klusbedrijven zijn beschikbaar om u te helpen projecten van uw lijst te schrappen. En u te helpen meer van uw huis te genieten!

We hebben een lijst samengesteld met 14 klussen die een van onze aangesloten klusbedrijven voor je kan doen!

Alvast een kleine onthulling: een klusbedrijf legt ook dakterrassen aan!

1. Lekkend sanitair

Er zijn niet veel dingen die vervelender zijn dan lekkende sanitaire voorzieningen.

Van het constante druppelende geluid tot de schimmel en meeldauw die uit het overtollige water komt, het is overal een groot probleem.

Maar het vinden van het daadwerkelijke lek en weten hoe u het kunt repareren, kan een moeilijkere taak zijn dan u zou denken.

De klus is misschien te veel voor u en nog steeds niet groot genoeg om de echte loodgieter voor te bellen. Wij sturen een professional die weet waar hij op moet letten en hoe hij eventuele lekken kan verhelpen.

Denk hierbij aan lekkages onder gootstenen, douches, toiletten, wasmachines of koelkasten.

Hoe sneller u deze lekken kunt verhelpen, hoe minder blijvende schade u heeft.

2. Installatie van lichtarmatuur

Bij projecten voor woningverbetering gaat het vaak om het veranderen van de esthetiek van de kamer.

Dit zodat deze beter bij de stijl van de huiseigenaar past. Een snelle manier om een ​​dramatische impact te maken, is door een lamp te vervangen.

Een van de meest voorkomende redenen om een ​​verlichtingsarmatuur te vervangen, is om de kamer lichter te maken.

Elke kamer heeft iets anders nodig om de maximale helderheid te bereiken. Het aanpassen van de lamp en de lampen erin is dus de beste manier om het lichtniveau te krijgen dat u zoekt.

Mensen veranderen ook lampen omdat ze het uiterlijk van de huidige optie niet leuk vinden. Laten we eerlijk zijn, sommige lampen zijn gewoon lelijk. Het is een gemakkelijke verandering om een ​​hele ruimte bij te werken.

Er is een klein beetje bedrading en elektrisch werk nodig om een ​​lamp te vervangen. Dat kan sommige mensen nerveus maken.

Als jij dat bent, kan een bouwbedrijf gemakkelijk en snel je nieuwe armaturen komen installeren!

 

3. Reparatie van gipsplaten

Als er meer dan één persoon in uw huis woont, zullen er op een gegeven moment wat deuken, deuken en gaten in uw gipsplaat zitten.

Dat geldt vooral als er kinderen of tieners wonen. Reparatie van gipsplaten is niet per se moeilijk. Maar er is wel wat speciale vaardigheid en finesse voor nodig om het er goed uit te laten zien.

U wilt de reparatie niet kunnen zien als u klaar bent. En dat is het lastige. Dit is een heel eenvoudige klus voor klusbedrijven, omdat huiseigenaren willen dat het eindproduct er precies goed uitziet.

Wij raden ten zeerste aan om reparatie van gipsplaten door een ervaren klusbedrijf te laten doen.

Het is niet verstandig om het zelf te doen, want het vergt enige kennis en ervaring.

4. Verse verflaag

Terwijl je je muren laat repareren, gooi je er misschien een nieuwe verflaag op.

Het inhuren van een klusbedrijf om uw schilderklussen uit te voeren is een slimme investering. Ze zullen waarschijnlijk in staat zijn om de klus veel sneller te klaren dan u in uw vrije momenten zou kunnen.

Dat betekent dat ze minder materialen gebruiken (zoals rollers en borstels), wat je geld bespaart. Zoals bij de meeste projecten voor woningverbetering, zijn de details en het afwerkingswerk waar je de vaardigheden nodig hebt.

Deze professionals kunnen tijdens uw hele project scherpe lijnen en zelfs kleuren krijgen. En het beste deel; je hoeft geen uren te besteden aan het voorbereiden van het gebied om die look te krijgen!

In plaats daarvan kunt u genieten van de volledig nieuwe ruimte in uw huis! Wij kunnen zelf voor u een garage bouwen aan huis of in de tuin.

5. Exterieur-upgrades

Soms wordt de buitenkant van uw huis een beetje verwaarloosd. Het is gemakkelijk om de projecten die daar moeten worden gedaan, te vergeten of uit te stellen.

Dit omdat je niet zoveel tijd buiten doorbrengt. Maar deze projecten zijn net zo belangrijk als interieurprojecten.

Dat geldt zowel voor de algehele aantrekkingskracht van uw huis als voor de functie.

Door de seizoenswisselingen te gebruiken om u te vragen een klusbedrijf te laten komen voor algemene reparatie en onderhoud aan uw huis, is dit een uitstekende manier om buitenprojecten hoger op uw projectenlijst te krijgen.

Als iets een kleine reparatie nodig heeft, hebben ze de tools en knowhow om het snel af te handelen. Wij nemen iedere klus aan. Hoe groot of hoe klein ze ook zijn, wij nemen hem aan.

6. Dekreparaties

Meer dan 20% van de huizen in Nederland heeft buitenruimtes, inclusief terrassen en patio’s.

Dit zijn alle werkzaamheden die onze dakdekkers uitvoeren. Deze gebieden bieden zoveel voor een huis en kunnen zo plezierig zijn. Tenminste, als ze in goede staat verkeren.

Door de blootstelling aan de elementen en het barre weer krijgen buitenruimtes door de jaren heen een pak slaag.

Terrasplanken zijn meestal behoorlijk duurzaam, maar kunnen elk jaar wat onderhoud en reparaties nodig hebben. Dit is een uitstekende klus om een ​​klusbedrijf voor in te huren, omdat er verschillende vaardigheden nodig zijn om de hele klus te klaren.

Er zullen waarschijnlijk wat patch- en reparatiewerkzaamheden aan het eigenlijke materiaal moeten worden uitgevoerd.

Daarna moet het worden gekleurd of geverfd om bij de rest te passen. Dekreparaties kunnen een proces zijn, maar de extra vierkante meters in uw huis zijn het zeker waard!

7. HVAC-onderhoud

Een van de vervelendste problemen is een kapot HVAC-systeem (heating, ventilation, airco systeem). Of dat nu betekent dat je het te koud of te warm hebt. Het is hoe dan ook niet leuk.

Regelmatige controles en onderhoud zijn essentieel om ervoor te zorgen dat dit systeem het hele seizoen goed werkt.

De aangesloten klusbedrijven van Bouwsector Nederland zijn perfect voor deze soort projecten. Dit omdat ze de vaardigheden hebben, maar niet zoveel vragen als een volledig HVAC-bedrijf.

Ze kunnen gemakkelijk zien wat werkt en wat niet om uw machine zo soepel mogelijk te laten werken. Dit is een geweldige manier om een ​​ongemakkelijke tijd in uw huis te voorkomen.

Wilt u iets van uw HVAC-systeem laten repareren of wilt u een HVAC-systeem laten installeren?

8. Vloerverbeteringen

Het vervangen van een hele vloer is een dure, tijdrovende rompslomp die vaak kan worden voorkomen door eenvoudige reparaties.

Het normale, dagelijkse leven kan ertoe leiden dat de vloeren er oud uitzien en alsof ze opnieuw moeten worden afgewerkt.

Meubels en schoenen kunnen deuken of deuken veroorzaken. Die kunnen veranderen in chips, die gaten en ontbrekende stukjes worden.

Al deze dingen kunnen worden afgehandeld door een klusbedrijf. Zij kunnen het probleemgebied voor u repareren, waardoor u niet de hele vloer hoeft te vervangen.

Als het probleem te groot is voor het klusbedrijf, zullen ze ook een meer gespecialiseerde professional aanbevelen om u vooruit te helpen.

Door ons brede aanbod aan aangesloten klusbedrijven hebben wij voor iedere klus een geschikt klusbedrijf. Hierdoor kunnen wij iedere klus aannemen en dus ook iedere klant tevreden stellen.

9. Deurreparaties

Net als bij de vloer kunnen regelmatige werkzaamheden in huis schade aan de deuren veroorzaken.

Dat lijkt vaak op deuken of krassen op de deur zelf, die gemakkelijk onafhankelijk kunnen worden afgehandeld.

Als een deur te vaak niet goed wordt gesloten, kan dit zoveel schade aanrichten dat deze helemaal niet meer goed sluit. Een professioneel klusbedrijf kan de situatie beoordelen om de beste koers te bepalen.

Ze kunnen de deur mogelijk repareren terwijl deze nog op zijn plaats zit. Of misschien moeten ze de deur verwijderen en opnieuw ophangen om hem in de juiste positie te krijgen.

Zodra ze hun reparaties hebben uitgevoerd, zou uw deur jarenlang correct moeten werken!

10. Vervanging van tegels

Een tegel is ontworpen om veerkrachtig en duurzaam te zijn. Daarom gebruiken veel mensen het in gebieden met veel verkeer in hun hele huis.

Het klusbedrijf kan ook uw badkamer betegelen. De negatieve kant van het gebruik van tegels is dat wanneer het beschadigd raakt, het duidelijk is en niet goed kan worden verborgen.

Gaten in het oppervlak worden groter en groter totdat je een groot stuk mist. Maar er is goed nieuws over beschadigde tegels. De oplossing is over het algemeen niet erg moeilijk of duur.

Dat geldt vooral wanneer u een klusbedrijf inhuurt om het werk te doen. Zij zullen vakkundig de beschadigde tegels kunnen verwijderen en vervangen zonder meer schade aan de omliggende gebieden te veroorzaken.

Ontdek op welke manier wij openhaarden plaatsen en onderhouden.

Deze vaardigheden kunnen worden toegepast op alle soorten tegels; vloeren, achterwanden of douches. Breng die gebieden snel en efficiënt weer in perfecte staat.

We kunnen zelfs voor u een veranda plaatsen.

11. Meubelmontage

De meeste mensen denken niet dat het volgen van onbegrijpelijke instructies om een ​​nieuw meubel in elkaar te zetten niet klinkt als een goede, ontspannende activiteit na het werk.

En toch is meubelmontage een van de meest vergeten klusjes die er zijn. Vermijd het kopen van nieuwe meubels niet, want je wilt niet de tijd nemen om het in elkaar te zetten.

Een klusbedrijf kan elk type meubel samenstellen dat u nodig heeft, inclusief bedden, boekenplanken, bureaus of tafels.

Ze kunnen zelfs helpen bij het monteren van kastdozen of andere, meer permanente armaturen in uw huis.

Een ander voordeel van hulp bij het monteren van meubels is dat het klusbedrijf het op de juiste plaats zal zetten. Geen meubels meer centimeter voor centimeter op hun plaats schuiven!

Schrap een van de meest frustrerende taken van je lijst en huur een klusbedrijf in via Bouwsector Nederland in!

12. Foto’s ophangen

Het is een veilige gok om te raden dat je foto’s of kunst in je huis hebt hangen die wachten om aan de muren te worden opgehangen.

In theorie zou deze taak niet lang moeten duren en is helemaal niet moeilijk. En toch is het moeilijk om de foto’s op de juiste plek en waterpas te krijgen. Het duurt altijd veel langer dan je denkt.

Wat kost een klusbedrijf?

Voor een goedkoop klusbedrijf kun je een offerte bij ons aanvragen.