Nieuwbouw Boekel

Het bouwen van nieuwbouw in Boekel is afhankelijk van verschillende factoren, zoals beschikbare grond, bestemmingsplannen en vergunningen.

Vaak werken onze projectontwikkelaars samen met gemeenten om nieuwbouwprojecten te realiseren.

Bij het bouwen wordt rekening gehouden met duurzaamheid en energiezuinigheid, en de woningen worden gelegen op gunstige locaties in de buurt van voorzieningen.

Wil je in Boekel een nieuwbouwwoning laten bouwen of afwerken? Bouwsector Nederland heeft de vakmannen! Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

nieuwbouw boekel

Stappenplan nieuwbouw Boekel

Dit zijn 9 kleine dingen die vergeten worden bij het bouwen van een huis. Als u van plan bent een huis op maat te laten bouwen, komt er veel op u af.

1. Lichtschakelaars en stopcontacten

Een van de dingen die je het makkelijkst over het hoofd ziet bij het bouwen van een huis, is de plaatsing van lichtschakelaars en stopcontacten.

Het is een klein detail dat een enorme impact kan hebben op uw dagelijks leven.

Wanneer u uw aangepaste woningproject plant, neem dan even de tijd om na te denken over waar lichtschakelaars logischerwijs moeten komen.

  • Kun jij het licht aandoen voordat je een kamer binnengaat?
  • Heb je voor kleine ruimtes, zoals de keukenkast, het licht dat je nodig hebt?

Stopcontacten volgen dezelfde logica. Als je je telefoon oplaadt op een nachtkastje naast het bed, zorg er dan voor dat je slaapkamer daar op is ingericht.

2. Keukenkastverlichting

Je keukenwerkruimte is veel functioneler als je kunt zien wat je doet! Door lampen onder kasten toe te voegen, kun je de verlichting krijgen die je nodig hebt voor het voorbereiden en opruimen van de keuken.

Verlichting boven keukenkasten kan een beetje dimensie toevoegen, waardoor je keuken zelfs op de meest sombere dag tot leven komt. 

3. Televisie

Bij het ontwerpen van de ideale woonkamer is het verrassend hoe gemakkelijk het is om te vergeten een plekje voor de tv vrij te maken.

Hoewel de meeste gezinnen ervoor kiezen om een ​​televisie in de woonkamer of studeerkamer te hebben, wilt u misschien niet dat deze het centrale kenmerk van de kamer is.

In plaats van hem gewoon op de mantel of ergens in een hoek te plakken. Neem even de tijd om na te denken over waar je je tv wilt hebben.

Zorg er vervolgens voor dat u over de juiste stopcontacten en stroomaansluitingen beschikt om dat mogelijk te maken. 

4. Hoogte van de douche

Als iemand die in het huis woont langer is dan 1,80 meter, kunt u overwegen de douchekop iets hoger te installeren dan standaard. Vergeet niet dat de douchekop die je kiest ergens ongeveer 7,5 centimeter onder de fitting hangt.

Dus houd rekening met die wiskunde bij het ontwerpen en bouwen van de douche. En onthoud… soms zijn twee douchekoppen beter dan één!

5. Badkameropslag

Wanneer u uw eigen huis bouwt, heeft u een unieke kans om het huis perfect voor u te laten werken. In plaats van een bestaand ontwerp aan te passen aan uw levensstijl.

Tijdens het bouwen plaats je hem eenvoudig in een inbouwtoiletruimte in de douche of in een inbouwmedicijnkastje achter de badkamerspiegel.

Deze kleine compartimenten passen precies in de ruimte tussen noppen in je muren. Dus het is een simpele kleine toevoeging die een enorm verschil kan maken in hoeveel badkameropslag je hebt. 

6. Internet en elektronica

Een ding dat veel mensen vergeten wanneer ze aan het bouwen zijn, is de plaatsing en interne installatie van belangrijke elektronische systemen zoals uw internet, geluidssystemen en meer.

Als je een muziekliefhebber bent of een zware internetgebruiker, wil je dat er een hardline-systeem wordt geïnstalleerd. En dat is het gemakkelijkst in te voeren terwijl je aan het bouwen bent.

Je hebt volledige controle over de plaatsing van de router, de locatie van de signaalversterking, waar je inbouwluidsprekers plaatst en meer.

Hoewel je zeker kunt rondkomen met draadloos internet en geluidssystemen, geven veel mensen de voorkeur aan de kwaliteit die een hardline-systeem kan bieden.

Zorg ervoor dat je beide hebt overwogen terwijl je nog aan het bouwen bent. 

7. Functies van de keukenkast

Als je te maken hebt met een miljoen huizenkeuzes, vergeet je gemakkelijk alle kleine details die een enorm verschil kunnen maken in je dagelijkse leven.

Heb je ooit geworsteld om potten en pannen zorgvuldig op elkaar te stapelen, alleen om ze allemaal uit een kast te laten vallen? 

Dit is je kans om je keukenorganisatie te perfectioneren door kastkenmerken te selecteren die eenvoudige, handige opslag ondersteunen.

Zorg ervoor dat u elementen overweegt zoals diepe kastlades die kookpotten kunnen bevatten, zachtsluitende lades om slijtage te voorkomen.

En zelfs op maat gemaakte kastopties zoals een uittrekbaar kruidenrek of een speciale liftplank voor uw zware keukenmixer.

Als u nu wat extra tijd neemt om over deze functies na te denken, zult u een heel eind op weg zijn om uw keuken klaar te stomen voor succes wanneer u er intrekt. 

8. Buitengemak

Het bouwen van een huis vraagt ​​veel van uw aandacht.  Het is gemakkelijk om je te laten meeslepen door alle details binnenin en te vergeten wat er buiten gebeurt.

Eenvoudige buitenvoorzieningen, zoals een plafondventilator op de veranda, een stopcontact voor een luidspreker op het terras of stopcontacten voor landschapsverlichting, zijn allemaal kleine dingen die vaak worden vergeten bij het bouwen van een huis.

Stel je voor hoe je van plan bent om je veranda of terras te gebruiken. En zorg er dan voor dat je klaar bent voor succes, met alle kracht en functies die je nodig zou kunnen hebben. 

9. Wasruimte

Hoewel de wasruimte niet per se het meest opwindende deel van je nieuwe huis is, zou het voor jou moeten werken.

Veel mensen vergeten hoeveel u deze kamer in uw huis gebruikt, wat kan leiden tot enkele problemen in de opstelling.

Het is bijvoorbeeld handig om een ​​dieper dan normaal aanrecht in de wasruimte te hebben om kleding op te vouwen en dingen als extra handdoeken op te bergen.

Sommige mensen geven de voorkeur aan een extra gootsteen in de wasruimte, diepe planken. Of zelfs een hangrek voor de kleding die je liever aan de lucht laat drogen.

Nieuwbouw specialisten in Boekel

Bouwsector Nederland heeft een groot netwerk met nieuwbouw experts. Deze wonen in de buurt of net erbuiten. Ontdek meer over het inhuren van stukadoor Boekel of behanger Boekel.

Onze vakmensen kun je ook behang laten schilderen in elke gewenste kleur. Een nieuwbouw schilder is noodzakelijk omdat de ondergrond bij nieuwbouw muren anders is dan bij bestaande woningen.

Nieuwbouwwoningen Boekel

De toekomst van nieuwbouw in Boekel belooft veel. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.

Zoek je vakmannen in jouw regio? Bouwsector Nederland heeft vakmannen tegen eerlijke prijzen. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!