Nieuwbouw Leiden kopen

De projecten die vallen onder nieuwbouw leiden zijn nogal uitgebreid.

Dit omdat er 450.000 nieuwbouwwoningen in Nederland er bij komen.

Wij hebben een gratis nieuwbrief die u op de hoogte zal houden van alle nieuwbouwprojecten.

Voor de juiste vakmensen kunt u bij ons aan een offerte aanvragen.

Nieuwbouw Leiden

De ultieme stapsgewijze handleiding voor het bouwen van een huis – van fundering tot dak

Een nieuwbouwhuis in Leiden is zoveel meer dan alleen vier muren en een dak.

Als u weloverwogen keuzes wilt maken over het maatwerk van uw toekomstige woning, dan is inzicht in het bouwproces het beste onderzoek dat u ter voorbereiding kunt doen.

Het is tenslotte beter om veilig te zijn dan sorry.

Gelukkig hebben we het onderzoek voor je gedaan en nieuwbouw Leiden opgedeeld in 9 stappen.

Van praten met bouwbureaus en het in gang zetten van uw plannen – helemaal tot het bouwen van uw huis van onderaf.

Niet plannen, plannen om te mislukken

Voordat de eerste plaat de grond raakt, moet u de eerste plannings- en voorbereidingsfasen uit de weg ruimen.

We zullen de details doornemen, want er is te veel om in het ontwerpproces te behandelen.

Zodra je het land hebt gekocht waarop je gaat bouwen, begin je met het ontcijferen van je budget en het ontwerpen van je huisplan (gekozen of aangepast).

Dit is het moment om te beslissen wat je echt nodig hebt en wilt

Als u later ruimte wilt om uit te breiden voor een potentieel zwembad, dubbele garage of gewoon ‘s ochtends de zon op uw gezicht wilt voelen, moet u dit nu overwegen in plaats van later te proberen het later aan te passen.

U zult ook enkele discussies moeten voeren over locatievoorbereiding en zoneringscontrole.

Elke staat heeft een paar verschillende bestemmingsplannen voor onroerend goed, dus zorg ervoor dat uw nieuwe huis ze allemaal gehoorzaamt voordat u aan het werk gaat.

Stap 1: Uitgraven en funderingen

Dit is het moment om wat zware verhuizers in te huren om binnen te komen en het landschap vorm te geven.

Als op het bestaande land eerder huizen waren gebouwd en u geen significante wijzigingen nodig heeft, kunt u deze stap volledig overslaan.

Zodra al het vuil is verwijderd bij nieuwbouw Leiden, zou je de plattegrond van het huis al moeten zien!

Afhankelijk van hoe complex de indeling van het huis is en of de bouw van een gebied toegang tot andere gebieden verhindert, kan deze stap tussen de 1 en 4 weken duren, maar is meestal vrij simplistisch:

 • Er worden funderingen geïnstalleerd, die in wezen als geleiderails voor de plattegrond van het huis zijn. Dit is het fundament en fungeert als een ondergronds muurfundament.
 • Beton of een soortgelijke substantie wordt in een mal gegoten in de vrijgemaakte aarde in de fundering. Deze moet hoog genoeg zijn om het water van de constructie af te leiden.
 • Gaten worden door het beton geslagen voor eventuele nutsvoorzieningen of hoogspanningsleidingen, vervolgens worden leidingen ingevoerd en rondom opnieuw afgedicht.

Funderingen zijn noodzakelijke en wettelijk verplichte bouwdelen

Ze bieden niet alleen een basis voor het huis, maar op sommige terreinen stoppen ze ook kromtrekken en uitzetten.

Funderingen moeten worden ontworpen door een bouwkundig ingenieur en bescherming bieden tegen vocht en termieten.

Ventilatie voor ondervloerruimtes en waterdichting die zich ongeveer 100 mm boven de grondhoogte uitstrekt, zijn ook vereiste implementaties van de funderingen.

Waterdichting is een uiterst belangrijke stap omdat veel muren worden gebouwd door middel van uitgraving en opvulling.

Bouwen van nieuwbouw in Leiden

Vaak moet de omringende grond na het begin van de bouw worden aangevuld tot voorbij een deel van de hoogte van de fundering, waardoor het onvermijdelijk onder het grond-/waterniveau valt.

Door het aanbrengen van een waterdichtingsmembraan sluit u het water zowel onder als boven het water effectief af en voorkomt u optrekkend vocht van de poreuze onderkant.

Onze projectontwikkelaars bieden twee oplossingen voor waterdichting die op het niveau van het funderingsmembraan kunnen worden geïnstalleerd.

Kelders, kelders en garages

Als een toegevoegde opmerking, kunnen ondergrondse en gedeeltelijk verzonken kamers soms betekenen dat er onder de grondwaterspiegel wordt gebouwd (grond en rotsen zijn verzadigd met water).

In dit geval gebruiken we een methode die ‘ondergronds tanken’ wordt genoemd, waarbij een reeks pompen wordt bevestigd om het water tijdens de bouw voortdurend naar de oppervlakte af te voeren.

Deze methode gaat verder na de eerste funderingsfase, totdat de volledige constructie en omheining van de muren rond het gebied zijn voltooid.

Het creëert een effectieve omhulling voor de ruimte tussen de grond en het membraan.

Dus zodra de pompen zijn verwijderd en de grond vervolgens is opgevuld, worden de ondergedompelde gebieden beschermd tegen elk risico op waterlekkage, terwijl het membraan eventueel verder vocht kan afstoten.

Andere voorbereidingen

Dit is ook de beste tijd om een ​​nutsleiding aan te schaffen voor alle installaties die u in huis nodig heeft.

Water, septic, elektriciteit, internet, gas, enzovoort hebben tijd en toestemming nodig om te installeren.

Uw aannemer of aannemersbedrijf zal dit afhandelen, maar zorg ervoor dat ze tijdens de bouw tijdelijke elektrische service hebben aangevraagd.

Stap 2: Inlijsten

De eerste foto waar mensen aan denken als ze zich een huis in aanbouw voorstellen, is meestal de omlijsting.

Als funderingen en funderingen het horizontale gidsplan voor het huis zijn, dan zijn frames de belangrijkste hulp bij het bouwen van de verticale.

Framing verwijst bij een nieuwbouwwoning in Leiden naar de houten muurskeletten en contouren die door een timmerman zijn gebouwd.

Bovendien zal het inlijsten beginnen met het leggen van de sporen voor de:

 • Vloer
 • Het dak
 • De deuren
 • Ramen.

Als u geen timmerwerk door een bouwbedrijf uitbesteedt (wat verreweg de gemakkelijkste optie is), besteed dan veel tijd aan het doorlichten en kiezen van uw bedrijf.

Uw timmerman zal een van de belangrijkste aannemers zijn die aan uw huis werken, dus u wilt met iemand in zee gaan die de moeite waard is en die u kunt raadplegen en vertrouwen om voortdurend mee samen te werken.

Via Bouwsector Nederland kunt u alle plannen voor nieuwbouw in Leiden volgen.

Als je eenmaal hebt uitgezocht met wie je gaat, begint het proces:

 • Vloerhout wordt over elk gebied met een muur bekleed en vervolgens omhoog gebouwd om te lijken op de rechthoekige basisomtrek van de muren.
 • Elk van de houten skeletten is stevig vastgemaakt door middel van metalen banden – ze moeten stijf genoeg zijn om ook de dakconstructie te ondersteunen.
 • Er wordt dan instapklaar gemaakt voor deuren en ramen.

De eigenlijke muren zullen in dit stadium niet worden gebouwd, maar je kunt rondlopen en een echt gevoel krijgen voor het interieur.

De grootste hindernis tijdens deze bouwfase zijn slechte weersomstandigheden, maar gelukkig is dit de laatste keer dat het van toepassing is.

Een belangrijk onderdeel van het inlijstingsproces is de ‘Drying In’-fase, die verwijst naar het moment waarop de bouw kan doorgaan, zelfs als het buiten regent.

Dakconstructie

In dit stadium wordt het basishoutwerkframe voor dakpannen geplaatst.

Ga je voor een plat dak in plaats van een hellend dak, dan ga je het nu ook waterdicht maken op ondergrondniveau.

Het essentiële proces van waterdicht maken op het dak is niet zo heel anders dan bij de grond.

Het is echter belangrijk om er apart over te praten van de rest van het kaderproces.

Bouwsector Nederland levert waterdichtingsoplossingen voor platte daken en is ontworpen om een ​​groot aantal afgewerkte effecten na installatie mogelijk te maken, of kan blootgesteld blijven, omdat het UV-stabiel is.

Ze worden verkocht als complete systemen

De aanschaf van een membraan omvat niet alleen het membraan zelf, maar ook de in de fabriek verlijmde PVC-profielen, vooraf gemaakte:

 • Binnenhoeken
 • Buitenhoeken
 • Detailleringsstrips
 • Lijmen
 • Lasoplosmiddel.

Dit levert de ‘totale waterdichtingsoplossing’ oplevert.

Latten en mantels

Dit is het laatste grote deel van de checklist voordat er aan het interieur wordt begonnen.

OSB worden in de houtspleten geïnstalleerd als een rudimentaire wandbekleding, waardoor het huis wordt afgesloten van het weer en een echte ruggengraat vormt voor de binnen- en buitenmuren.

Wanden nieuwbouw Leiden

In dit stadium zal uw timmerman gewoonlijk uw ramen en deuren installeren voor een eenvoudige constructie.

Met deze geïnstalleerd, verzegeld en voltooid, is het huis nu effectief wind- en weerbestendig en klaar om met de interne constructie te beginnen.

Gedurende deze tijd is het een goede vuistregel om van tevoren te beginnen met het kopen en plannen van uw interne projecten.

Als kasten, installaties, voorzieningen en werkoppervlakken ruim van tevoren zijn voorbereid, kan uw bemanning aan de slag met de eigenlijke modelspecificaties en deze onmiddellijk in de constructie plaatsen.

Stap 3: Presentatie exterieur

Nu de kale botten zijn voltooid, kunt u beginnen met het maken van de buitenkant van het huis naar uw ontwerp.

Uw gevelbeplating, ongeacht wat u uiteindelijk gebruikt (bijvoorbeeld baksteen of stucwerk buitenmuur), wordt hier toegepast.

Zodra de buitenbeplating is voltooid, begint uw huis vorm te krijgen op een manier die er leefbaar begint uit te zien.

Er zijn echter nog een paar afwerkingen aan de buitenkant om te voltooien:

 • Dit is meestal een reeks eenvoudige toevoegingen zoals binnenwelvingen, het afdekken van architecturale overstekken met tegels of leisteen, of friezen die u misschien wilt presenteren.
 • Het dak moet betegeld of voorzien zijn van shingles, daarna moet je ook nog aflakken met plaatwerk of lood om extra lekkage of doorsijpeling te voorkomen. Tenzij je natuurlijk een plat dak gebruikt met onze oplossingen.
 • Beslis over de plaatsing en opname van balkons en terrassen rond de buitenkant van uw huis. Of de ondergrond van het balkon nu beton, hout, vezelcementplaten, staal enz. is. Waterbestendige membranen moeten direct op de ondergrond worden geïnstalleerd voordat de dekvloer tot aan het vallen en betegelen wordt aangebracht.

Zodra uw dak op een dak lijkt en uw muren op muren lijken, is het tijd om het interieur op te vullen.

Bekijk ook enkele nieuwbouwprojecten in:

Stap 4: Interieurhulpprogramma’s

Opgemerkt moet worden dat, tenzij er meerdere buitengewone factoren in het spel zijn, het externe werk dat in stap drie wordt genoemd, gelijktijdig met stap vier kan worden gedaan, samen met elk ander intern ontwerp om tijd te besparen.

Lijnen en leidingen

De eerste delen van het interieur die u nu zou moeten bekleden, zijn die waarvoor we de basis hebben gelegd tijdens de funderingsfase.

Aangezien de buitenkant en de bekleding compleet zijn bij nieuwbouw Leiden en het droogproces is voltooid, is er geen risico van weers- of omgevingsinvloeden.

Hier is een korte checklist van de dingen die u voor deze fase moet plannen (inclusief dingen zoals elektriciteit die uw bouwers hoe dan ook zouden moeten uitbesteden):

 • Permanente elektrische armaturen (gescheiden van eventuele tijdelijke die tijdens de bouw worden gebruikt).
 • Telefoonlijnen.
 • TV-lijnen (indien gescheiden).
 • Internet bedrading.
 • Sanitair en riolering.
 • Alle beveiligingssystemen die u wilt installeren.

Na een snelle (en verplichte) veiligheidsinspectie ben je klaar om deze in de toekomst op te zetten.

Op dit moment legt u alleen de basis in de vorm van draden in plaats van ze actief te verbinden met services en apparaten.

Isolatie

Isolatiematten moeten nu tussen het muurframe worden geïnstalleerd voordat er gipsplaten/gipsplaten in gaan.

Dit kan heel snel en zonder veel expertise worden gedaan, maar het is belangrijk om dit nu te doen in plaats van later.

Houd er rekening mee dat isolatie/ventilatie voor uw dak een geweldige investering kan zijn om te beschermen tegen lekkage en om te besparen op energierekeningen.

Stap 5: Presentatie interieur

Gipsplaat

Nu de isolatie is geplaatst, kunt u beginnen met het vastzetten van uw gipsplaat (in Amerika vaak gipsplaat genoemd, als u naar tutorials kijkt).

Gipsplaat wordt bij nieuwbouw in Leiden rechtstreeks op het houten frame bevestigd en vormt wat je zou denken als een echte binnenmuur.

Zodra dit op zijn plaats is, zijn de muren functioneel klaar, vanaf dit punt zijn alleen esthetische toevoegingen nodig en moeten de bevestigingsgebieden zoals de deuren en ramen worden afgewerkt.

Vervolgens kan het, afhankelijk van of u een houten bekleding of een geverfde bekleding gaat gebruiken, de moeite waard zijn om uw gipsplaat nu voor te bereiden om u voor te bereiden op het schilderen later.

Het afplakken

De reden dat het een goed idee is om dit nu te doen, is dat u zich zonder andere grote oppervlakken zorgen hoeft te maken en na het afplakken van deuren en ramen, u een beetje slordiger kunt zijn met uw dekking zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het krijgen van primer op de vloerafwerking.

Een bijkomend voordeel van nu primen is dat je gipsplaatonvolkomenheden door de gedroogde primer kunt zien, waardoor dit het perfecte moment is om ze ook te vullen.

Als je trim niet hoeft te worden geverfd, kun je deze stap natuurlijk bij nieuwbouw Leiden overslaan.

Vloeren

De muren zijn klaar en nu is het tijd om de belangrijkste treden van de vloer naar beneden te halen. Dit bevat:

 • Sourcing, schuren en afwerken van hardhout.
 • Installatie van vinyl, steen en/of keramische tegels voor badkamers, terrassen, keukens, enz.
 • Interieurafwerking
 • Inmiddels zou u alle permanente hulpprogramma’s, werkoppervlakken en kasten moeten hebben gekocht. Zodra deze op uw plattegrond zijn aangebracht, kunt u beginnen met het plaatsen van eventuele verdere afwerking die u voor het interieur hebt gepland.

Overweeg ook om in dit stadium het schilderen of verdere installatie van sierlijsten zo snel mogelijk af te ronden.

Als dit niet wordt beheerd, kan dit op de lange termijn leiden tot kromtrekken.

Stap 6: Laatste hulpprogramma’s

Loodgieter

Ervan uitgaande dat u al klaar bent met het leggen van vloeren en de algemene installatie van armaturen, kunt u nu een loodgieter laten komen om de leidingen af ​​te werken voor alle gebieden die dit nodig hebben.

Bij nieuwbouw Leiden worden uw badkamers geïnstalleerd, evenals specifieke was- en keukenarmaturen.

Elektriciteit

Na de eerste installatie door de loodgieter, zal de elektricien stroom leveren aan alle installaties die zich voordoen.

Hierna zal de elektricien stroom leveren aan alle nutsvoorzieningen die nog moeten worden afgewerkt, zoals:

 • Airconditioning
 • Verlichting
 • Stopcontacten
 • Apparaten

Waterretentiefaciliteiten

Als u een waterretentievoorziening, zoals een watertank, op uw eigendom installeert, is waterdichting van groot belang om ervoor te zorgen dat deze zijn werk goed doet.

De meeste tanks zijn van beton of met beton gevuld blokwerk, dus de waterdichtingsoplossingen zijn perfect voor onmiddellijke toepassing.

Aangezien deze oplossingen voorgevormde plaatmembranen zijn die op rol worden geleverd, zijn ze efficiënter, veiliger en een alternatief voor de lange termijn.

In tegenstelling tot vloeibare membranen zijn de waterdichtingsoplossingen onmiddellijk klaar voor gebruik na installatie en hoeven ze niet te worden uitgehard voordat het waterreservoir klaar is voor gebruik.

Deze producten zullen ook niet opnieuw emulgeren onder water en kunnen worden gebruikt voor permanente onderdompeling.

Het is de moeite waard om hier de voordelen van waterretentiefaciliteiten op te merken, als u er nog niet over heeft nagedacht.

Wat kun je het beste doen?

 • Biedt een uitstekende manier om uw huis droogtebestendig te maken.
 • Ze helpen u geld te besparen op uw waterrekening.
 • Verminder negatieve milieueffecten:
 • Vang het afvalwater van je keuken, wasruimte en douche op en hergebruik het voor het doorspoelen van water in je toiletten.
 • Zorg voor een manier om regenwater op te vangen voor uw tuin.

Stap 7: Opruimen, uitwassen

In dit stadium is het huis zelf af, gefeliciteerd!

Het lijkt op een leefbaar huis, zo niet een huis, en het overgrote deel van het daaropvolgende werk na deze stap is aan jou of een binnenhuisarchitect.

Als gevolg van de bouw van huizen, zal er veel opgehoopt afval zijn dat moet worden vervoerd, evenals grond om in te vullen, gebaande paden om mooi te maken en landschapsarchitectuur die moet worden gedaan.

Je moet dit allemaal afmaken voordat je verder gaat, omdat de rest van de resterende taken een beetje een schone lei vereisen om te beginnen.

Het leggen van dingen zoals binnentapijt is een belangrijke volgende stap, maar het kan niet worden gedaan als er overal puin en stof is van het installatieproces.

Stap 8: De uiteindelijke constructie

Er zijn nog een paar klusjes, maar de bouw is in dit stadium stevig begonnen.

Een oprit is pas echt mogelijk om te bouwen als de enorme doorstroom van bouwmachines stopt, dus je gaat hem steevast nu aanleggen in plaats van eerder.

Bovendien is het nu de tijd om te beginnen met tuinieren.

Schrijf u bij ons in op de hoogte te blijven over nieuwbouwprojecten in Leiden.

Nieuwbouw Leiden tuin

Tenzij je met voorgegroeide planten en uitgerold gras gaat, is dit een proces dat veel tijd kost om volledig te wennen, dus begin zo snel mogelijk en bespaar op de lange termijn tijd.

Dit is ook een goed moment om eventueel extra budget te gebruiken om wat luxe items toe te voegen aan uw voltooide huis om het als uw “thuis” te laten voelen.

Het toevoegen van extra functies, zoals een lamellendak, of een dak dat open kan, op een balkon kan niet alleen extra waarde toevoegen in geld, maar ook een aangename buitenuitbreiding aan uw huis creëren.

Ontdek alles omtrent Leiden.

Stap 9: Woning waterdicht maken

We hebben gewezen op het belang van waterdichting bij nieuwbouwwoning in Leiden in de vroege stadia en gedurende het hele bouwproces.

Dat betekent echter niet dat het niet net zo belangrijk is om weer waterdicht te maken, nu je het einde bereikt.

Uw buitenkant beschermen tegen de elementen en uw interieur voldoende waterdicht maken, is een essentiële stap om een ​​​​functionerend, probleemvrij huis te behouden.

Met effectieve waterdichtingsmaatregelen kunt u uw meubels en andere bezittingen beschermen tegen waterschade.

Algemene oppervlakken die waterdicht moeten worden gemaakt, zijn onder meer:

 • Daken
 • Muren
 • Balkons
 • Funderingspilaren.

Evenals andere belangrijke gebieden zoals badkamers, toiletten, keukens en wasserijen waar het waterverbruik zwaar is.

Met efficiënte waterdichting bespaart u uw huis tegen:

Concrete verankering

Voorkom betonverankering en verbeter de structurele integriteit van het gebouw.

Elektrische branden

Veroorzaakt door bedrading die kan worden aangetast door waterschade.

Voor projecten die vallen onder nieuwbouw Leiden kunt u onze nieuwsbrieven ontvangen.

Stijgende damp

Opstijgend vocht wordt veroorzaakt door hevige condensatie in het gebouw.

Het kan de structurele integriteit uitwissen en gezondheidsproblemen veroorzaken voor degenen die in het gebouw wonen.

Dit kan te wijten zijn aan stijgend grondwater dat door de muren van het huis sijpelt of lekken en schade door een bestaande waterbron, b.v. afwatering.

De oplossing is het aanbrengen van hoogwaardige waterdichting met sealers of membranen op alle poreuze materialen zoals steen, metselwerk, beton en voegmiddel.

Extreme weersomstandigheden

Naast het op de juiste manier waterdicht maken van de buitenkant van het gebouw, kunnen andere dingen die u moet overwegen om u voor te bereiden op extreem weer zijn:

 • Een dompelpomp in uw kelder installeren en deze automatisch laten inschakelen als het niveau onder water komt te staan.
 • Zorg ervoor dat uw garagedeuren verstevigd zijn.
 • Multiplexpanelen zijn het overwegen waard als u zich in een stormgevoelig gebied bevindt.
 • Uw huis onderhouden als u klaar bent met bouwen

Zodra u uw definitieve bouw hebt voltooid, kunt u genieten van uw voltooide huis.

Maar vergeet het voortdurende onderhoud en de bescherming tegen de elementen niet.

Van het dak tot de raamkozijnen, dit zijn de plaatsen die regelmatig moeten worden gecontroleerd om eventuele problemen op te vangen:

Dak en goten

Laat een professional het dak inspecteren op eventuele oorzaken van lekken, zoals losse of ontbrekende tegels, opgetild gootstuk en verstopte of verroeste dakgoten.

Het is een goed idee om tegelijkertijd uw zolder te laten controleren, omdat uw zolder snel zal ontdekken of uw dak lekt.

Controleer de goten en regenpijpen om er zeker van te zijn dat ze nog steeds stevig zijn aangesloten op uw regenwatersysteem.

Maak ze schoon als er vuil is.

Als het veilig is om dit te doen, kan het handig zijn om tijdens een regenachtige dag te controleren, omdat je meteen kunt zien of er een verstopping is.

Kelder

Uw kelder kan een risicovol gebied zijn als het gaat om lekken, en het meest voorkomende geval van kelderlekkage is een slechte afvoer in goten en regenpijpen.

Het is een goed idee om ook uw kruipruimte in de kelder te controleren op schimmel.

Loodgieter

Sanitair lekken kunnen leiden tot kromtrekken, rotten en verkleuring van muren en vloeren.

Oorzaken van sanitairlekken zijn slecht waterdichte douches, lekkende toiletten en lekkende leidingen in keukens en wasserijen.

Raam- en deurkozijnen

Controleer frames op losse, gebarsten en versleten stopverf, tekenen van rot of slechte montage.

Breng waterdichte verf of kit aan op al het houtwerk en vervang defecte of gebarsten ruiten.

Binnen- en buitenmuren

Zoek naar algen en schimmels op muren en gebarsten voegen tussen stenen, dit kunnen tekenen zijn van lekkage die tot grotere problemen kunnen leiden.

Vervang of repareer waar nodig.

Andere delen van het huis

Overweeg om de kit op uw badkamer- en keukenarmaturen om de twee jaar te vervangen als preventieve maatregel tegen waterlekken.

 • Controleer de onderkant van uw douche op scheuren of lekken.
 • Controleer de slangen en aansluitingen op uw wasmachine en vaatwasser op tekenen van schade of lekkage (inclusief een boiler als u die heeft).

Een snelle controle kan worden gedaan door alle kranen en apparaten met water uit te zetten en vervolgens 30 minuten te wachten.

Als de watermeter gedurende deze tijd het waterverbruik aangeeft, heeft u mogelijk een lekkage in uw huis.

Als u een zwembad heeft, vergeet dan niet om af en toe te controleren op lekken.

Geniet van je voltooide project

Na de definitieve bouw zijn de rest van je taken meestal inspecties, afrondingen van betalingen of leningen, en beginnen met het inrichten van het interieur van het huis om het je eigen te maken.

Of u nu een nieuw huis voor u, uw gezin of voor investeringsdoeleinden heeft gebouwd, u kunt nu weten dat het harde werk voorbij is. Verder kunt u gerust achterover leunen en ontspannen!

Als u overweegt een huis te bouwen, neem dan vandaag nog contact op met Bouwsector Nederland om de waterdichtingsoplossingen, beschermende matten en buisafdichtingen te bespreken die nodig zijn voor het bouwen van een veilig en duurzaam huis.

Advies nieuwbouw Leiden

Wij bieden gratis adviesgesprekken voor iedereen die wil gaan bouwen.

Volg onze gratis nieuwbrief voor meer informatie of vraag een offerte aan.