Nieuwbouw Lunteren

Wanneer start nieuwbouw Lunteren? Er staan verschillende nieuwbouwprojecten op de planning. Zo worden er onder andere nieuwe woningen gebouwd in de wijken Eshof en De Houtwal.

Daarnaast worden er ook appartementen en vrijstaande huizen gerealiseerd. Deze nieuwbouwprojecten dragen bij aan de groei en ontwikkeling van de gemeenschap.

Ze bieden mogelijkheden voor verschillende doelgroepen, zoals starters, gezinnen en senioren. Door de diversiteit aan woningen, hopen de gemeente en ontwikkelaars tegemoet te komen aan de vraag naar woningen in Lunteren en omstreken.

Wil je in Lunteren een nieuwbouwwoning laten bouwen of afwerken? Bouwsector Nederland heeft de vakmannen! Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Nieuwbouw Lunteren

Nieuwbouw Lunteren kopen

Wat u nodig heeft voor uw nieuwbouwwoning? We leggen u vier dingen voor die u echt nodig heeft voor uw nieuwbouwappartement, villa of rijtjeswoning.

Het zijn natuurlijk de tips die u nodig heeft voordat u begint met nieuwbouw Lunteren. Via ons kun je ook bijvoorbeeld vakmannen inhuren. Denk aan stukadoor Lunteren of behanger Lunteren.

1. Gebruikte materialen

Het gebruik van duurzame, minder giftige materialen in uw gebouw is belangrijk.

Hoewel u misschien nog niet klaar bent om volledig gecertificeerd te gaan bouwen, kunt u nog steeds veel tips en best practices van groene bouwers oppikken.

We weten allemaal dat bouwers niet altijd huizen bouwden met het oog op duurzaamheid. Denk aan de problemen met lood in leidingen en verf, maar ook aan sbestos dat in oudere isolatie wordt gebruikt.

Terwijl de huizenbouwers van vandaag beslist meer op de hoogte zijn van gezondheidsoverwegingen in de bouw, zijn er veel gebieden waar veelgebruikte materialen misschien niet de beste keuze zijn.

Vloeren, verf en andere designmaterialen kunnen allemaal giftige stoffen bevatten. Isolatie en bouwmaterialen kunnen ook gezondheidsrisico’s opleveren. 

Overweeg alternatieve bouwmaterialen zoals beton, bamboe, wolisolatie en aangestampte aarde in uw huisconstructie. Gebruik duurzame vloeren zoals echt hardhout, tegels, wollen of natuurlijke vloerbedekking en kurk.

Let bij het selecteren van verf op opties met weinig tot geen en andere hernieuwbare wandbekleding.

2. Bedrading en plaatsing van stopcontacten

Outlets lijken zo’n klein aspect van interieurontwerp, maar laat me je vertellen: ze zijn cruciaal! Dit staat zelfs bovenaan mijn lijst met overwegingen bij het bouwen van een nieuw huis.

Als u van uw huis wilt houden, moet u voldoende strategisch geplaatste verkooppunten toevoegen!

Stopcontacten zijn zo belangrijk, vooral in brede, open lay-outs. Je wilt niet dat er snoeren door je kamer slingeren en over je vloer verspreid liggen.

De huiseigenaar van tegenwoordig wil overal in huis genoeg plekken om een ​​telefoon op te laden, een laptop aan te sluiten of elektronica te gebruiken.

Laadstations zijn een geweldige aanvulling, die ook op lange termijn gemak aan uw huis toevoegen. Bouwsector Nederland zijn favoriete plaatsing van stopcontacten is in de badkamerlade!

Lade-uitgangen minimaliseren de wirwar van snoeren en helpen je om je badkamer georganiseerd en schoon te houden. Zorg ook voor voldoende stopcontacten in de keuken, slaapkamer en kantoor.

Je zult jezelf in de toekomst dankbaar zijn!

3. Daglicht en verlichting

Denk tijdens je werk met je bouwteam na over licht en manieren om daglicht en zonneschijn te maximaliseren!

Afhankelijk van de manier waarop u uw ramen plaatst en uw huis op het perceel plaatst, kunt u mogelijk meer ochtendzon krijgen in de keuken of uw studio.

Dit terwijl u het meeste haalt uit het middaglicht in uw thuiskantoor.  Licht is een essentiële overweging bij het bouwen van een nieuwe woning.

Als u plannen heeft voor een broeikas of iets dergelijks, raadpleeg dan altijd een landschapsprofessional over de plaatsing ervan. Dit is letterlijk een cruciale beslissing!

Vergeet de slimme, onconventionele manieren om het licht binnen te laten niet, zoals dakramen en zonnebuizen. Zonnebuizen zijn gespecialiseerde bus “lichten” die natuurlijk zonlicht binnenlaten.

Ze zijn de laatste jaren behoorlijk populair geworden en u kunt ze gebruiken om natuurlijk licht binnen te laten op elke plek waar u minder dan 6 meter tussen uw plafond en dak heeft. 

Moet u zonne-energie overwegen? Misschien. Zonnepanelen hebben in de loop der jaren een lange weg afgelegd en zijn in de buitenwijken mainstream geworden.

4. Garage grootte

Tegenwoordig hebben de meeste gezinnen minstens een garage voor twee auto’s nodig, maar is dat echt genoeg ruimte? Dit is de beste manier voor een garage bouwen of een garage verbouwen.

Terwijl u uw huis ontwerpt, moet u rekening houden met uw garage in termen van opslag en langetermijnplanning.

Als u uw huis uitbreidt met een zwembad, kajaks koopt, fietsen stalt of recreatieve voertuigen aanschaft, wilt u misschien meer opslagruimte in uw garage.

Twee auto’s passen misschien wel goed in een standaard dubbele garage. Nu, een groot detail om te overwegen bij het bouwen van een huis is een aangebouwde garage of vrijstaand?

Aangebouwde garages zijn zo gewoon geworden dat het bijna een non-issue lijkt. Maar aangebouwde garages kunnen ook onnodige gevaren voor uw huis opleveren.

Ze kunnen niet alleen een beveiligingsprobleem worden, maar ze kunnen zelfs schadelijk zijn voor uw gezondheid. Zonder het juiste ventilatiesysteem in uw garage kunnen uitlaatgassen van voertuigen zich ophopen en uw huis binnensijpelen.

Door een motor aangedreven apparatuur en machines (grasmaaiers, recreatieve voertuigen, generatoren en natuurlijk auto’s) genereren koolmonoxide, een kleurloos en reukloos dodelijk gas.

U moet koolmonoxidemelders in de buurt van uw aangebouwde garage plaatsen, maar misschien wilt u de noodzaak van een aangebouwde garage in uw huisontwerp overwegen.

Een doorgang of kleine ruimte tussen de garage en de woning kan een extra veiligheidsmaatregel bieden. Ventilatie is een absolute must. Bouwsector Nederland adviseert u graag hierover.

Nieuwbouw in Lunteren bouwen

Het kan zijn dat je een nieuwbouw woning zelf wilt bouwen in Lunteren. Je zult dan een kavel moeten komen. Zijn deze niet beschikbaar?

Kijk dan ook eens bij nieuwbouw Steenbergen, nieuwbouw Zevenaar, nieuwbouw Wijchen of nieuwbouw Naaldwijk.

Nieuwbouwwoning Lunteren

In de toekomst zullen er veel nieuwbouw worden gebouwd in Lunteren. Altijd op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Wil je in Lunteren een nieuwbouwwoning laten bouwen of afwerken? Bouwsector Nederland heeft de vakmannen! Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.