Nieuwbouw Oud Gastel

Wanneer start nieuwbouw Oud Gastel? Er komen verschillende nieuwbouwprojecten de komende jaren! Bouwsector Nederland verwacht honderden nieuwbouwwoningen.

Verder zijn er nog nieuwbouw plannen voor de bouw van een appartementencomplex en de realisatie van een nieuwe woonwijk aan de noordkant van het dorp.

Deze geweldige ontwikkelingen dragen bij aan het vergroten van de woningvoorraad in Oud Gastel. Volg ons om op de hoogte blijven wat er gebouwd gaat worden!

Wil je in Oud Gastel een nieuwbouwwoning laten bouwen of afwerken? Bouwsector Nederland heeft de vakmannen! Vraag gratis een offerte bij ons aan.

nieuwbouw oud gastel

Nieuwbouw Oud Gastel kopen

6 coole dingen om toe te voegen aan uw nieuwbouwwoning. In deze blog zullen wij zes elementen benoemen die u echt moet toevoegen aan uw nieuwe woning. Wilt u weten wat? Lees dan snel verder!

1. Luchtkwaliteitssystemen binnenshuis

Dit is meer een praktische keuze, maar het kan elk deel van je leven beïnvloeden. De lucht die je thuis inademt, kan zelfs meer vervuild zijn dan de lucht buiten.

Woningen zijn afgesloten van de buitenwereld. Slecht weer, allergenen en extreme hitte kunnen allemaal goede redenen zijn om je huis gesloten te houden.

Verontreinigende stoffen

Hierdoor kunnen verontreinigende stoffen, allergenen en stof die zich binnenin bevinden zich ophopen zonder goede luchtcirculatie.

Luchtkwaliteitssystemen binnenshuis helpen de lucht tijdens het fietsen te reinigen. Deze kunnen worden geïmplementeerd als onderdeel van uw volledige HVAC-systeem of als afzonderlijke systemen.

Zo zijn er slimmere rook- en CO2-melders die ook de luchtkwaliteit monitoren. Ze zijn niet erg duur en ze helpen je letterlijk om gezond te blijven en gemakkelijker te ademen.

Hoe makkelijker je ademt, hoe minder gestrest je wordt. Stress van buitenaf zal gebeuren – dat is het leven.  Het is belangrijk om onszelf op een goede plek te plaatsen om ermee om te gaan.

Als je vraagt ​​waar je op moet letten bij het bouwen van een huis, is dit een van de grootste verschilmakers die je kunt meenemen. Dit is tegenwoordig een must voor iedereen met sterke allergieën.

Nog een cool onderdeel van nieuwe huisfuncties, zoals slimme rook- en CO2-detectoren. Ze sturen een melding naar je smartphone wanneer ze een nieuwe batterij nodig hebben!

2. Zonnetunnels

Denk na over alle elementen van een huis die het leven gemakkelijker en meer ontspannen maken. De kans is groot dat je niet aan natuurlijk licht hebt gedacht. Toch werkt natuurlijk licht ontspannend en geruststellend.  Het verlicht stress.

Hoe kun je dit integreren in een woning? Even belangrijk: hoe kunt u kamers meer toegang geven tot natuurlijk licht zonder ze op te warmen en uw airconditioning harder te laten werken?

Zonnetunnels zijn tunnellichtstraten die een ruimte helpen verlichten zonder elektriciteit te gebruiken. Ze lopen vanuit dakramen de woonruimtes in. Ze zijn lucht- en waterdicht, dus ze zijn prima bestand tegen het weer.

Je kunt ze plaatsen waar je maar wilt in huis. Populaire ruimtes zijn onder meer woonkamers en keukens, zodat ze zich fris en levendig voelen.

Ze zijn ook goed geïmplementeerd in badkamers. Dit komt omdat natuurlijk licht je helpt om ’s ochtends op te staan. Het is ook omdat natuurlijk licht bacteriën doodt. Het kan een badkamer schoner en gezonder maken, en het ook zo laten voelen.

Natuurlijk licht door zonnetunnels is ook een gemakkelijke manier om indruk te maken op gasten zonder dat ze een vinger kunnen leggen waarom uw huis precies licht en vrolijk lijkt.

U kunt ze ook daglichtbuizen of flexibele dakramen vinden. Ze zijn relatief goedkoop om op te nemen als onderdeel van een ontwerp.

3. Jetted wasbak

Dit is absoluut een luxe, maar het is zo’n nuttige. Wastafels bevinden zich vaak op moeilijk bereikbare plekken aan de achterkant van de kamer.

Het maakt het wassen van alles wat erin zit lastig, en het kan moeilijk zijn als je te klein of te lang bent voor hun lengte. Toch moet je de wasbak nog steeds gebruiken om harde vlekken uit te spoelen en te laten weken, of om fijne was te wassen.

Een wasbak met jets maakt gebruik van luchtstralen om het water in beweging te brengen. Dit zodat je delicate was grondig kunt reinigen zonder ze te beschadigen.

Het helpt ook bij elke voorbereiding die u moet doen om moeilijke vlekken te verwijderen. Het bespaart je een hoop schrobben, dus het is een luxe die het waard is om te hebben.

4. Buitenuitlaten

Hier is nog een praktische overweging die veel gedoe kan besparen. Het kan frustrerend en gevaarlijk zijn om talloze elektrische snoeren buiten te laten lopen.

Het is gemakkelijk om erover te struikelen. Als je regelmatig entertaint of van buitenverlichting houdt, kan dit voor rommel zorgen.

Het hebben van onafhankelijk bedienbare stopcontacten buiten bespaart u de moeite om over snoeren en draden te vechten.

Het is een heel kleine en goedkope verandering die het buiten vermaken zoveel gemakkelijker maakt. Dit hebben wij ook gedaan bij nieuwbouw Oud Bijerland, Nieuwbouw Stroe en Nieuwbouw Maassluis.

5. Een kamer voor waar je van houdt

Dit lijkt misschien ouderwets, maar veel mensen houden nog steeds van een bibliotheek. Zelfs een kleine, speciale ruimte om te lezen kan een plek van troost zijn.

Een bibliotheek hoeft niet alleen over boeken te gaan. Het kan ook over muziek gaan. Je kunt er een mooie geluidsinstallatie in kwijt. Bibliotheken evolueren ook met de tijd.

Misschien bevat uw bibliotheek een verzameling van uw favoriete spellen en de spelsystemen waarop u ze speelt.

Of het nu gaat om een ​​bibliotheek, luisterkamer of speelkamer, alle variaties gaan over één ding: je een plek geven om achterover te leunen en te genieten van de kunst en het entertainment waar je van houdt.

Creëer er een ruimte voor en je hebt altijd een kamer waar je kunt ontsnappen en gemakkelijk kunt ademen. Wil je een strakke afwerking? Huur dan stukadoor Oud Gastel of behanger Oud Gastel in.

6. Dakramen voor sterrenkijken

Sterrenkijken is een uitzonderlijke manier om in slaap te vallen. Het enige probleem is dat je niet buiten in slaap wilt vallen waar de muggen je te pakken krijgen.

Je wilt in slaap vallen in je bed, onder je dekens, met je muziek, je veilig en wel voelen. Dit betekent niet dat je niet nog steeds naar de sterren kunt kijken terwijl je afdwaalt.

Brede dakramen kunnen worden geplaatst zodat u naar de sterren kunt kijken. Dit betekent in slaap vallen terwijl je de sterren telt en dromerig de sterrenbeelden met elkaar verbindt.

Het is een van de meest ontspannende toevoegingen die u in uw huis kunt opnemen.

Nieuwbouwwoning in Oud Gastel

U blijft altijd op de hoogte van nieuwbouw in Oud Gastel, maar hoe? Door u gratis in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

Zoek je vakmannen uit de buurt? Bouwsector Nederland heeft deze tegen eerlijke prijzen. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Vakman inhuren via Bouwsector Nederland