Nieuwbouw Venray

Voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning in Venray zijn er verschillende opties in de nieuwbouw. In en rondom Venray worden tal van nieuwbouwprojecten uitgevoerd met een focus op duurzaamheid en moderne wooncomfort.

Er zijn bijvoorbeeld projecten die appartementen, rijtjeshuizen, twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen omvatten. De locaties zijn verspreid over de stad Venray, aan de rand van de stad en in de nabijgelegen dorpen.

Er is een nieuwbouwwoning te vinden voor elk budget vanwege de verschillende prijsniveaus. Als gevolg hiervan zijn er mogelijkheden in de nieuwbouw in Venray voor starters, gezinnen en senioren die op zoek zijn naar een woning die modern en duurzaam is.

Wanneer u een nieuwbouwwoning in Venray wilt laten bouwen of afmaken, kunt u terecht bij Bouwsector in Nederland. Bouwsector Nederland beschikt over geschikte vakmensen! Vraag een gratis offerte aan.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Nieuwbouw Venray

Nieuwbouw Venray kopen

Top 5 dingen om te overwegen bij het bouwen van een huis. We gaan beginnen met de vijf punten om te overwegen voor je nieuwbouwwoning in Venray:

1. Overweeg uw woningbouwbedrijf 

De eerste stap in uw woningbouwreis is het kiezen van het juiste woningbouwbedrijf. De volgende dingen moet u doen voordat u uw aannemer kiest.

Maak een lijst van alle potentiële woningbouwbedrijven in uw buurt en bekijk ze vervolgens allemaal om de beste optie te kiezen. Vind de beste schilders, stukadoors en behangers in Venray.

Kijk naar de beoordelingen van elke potentiële bouwer op internet om te zien wat eerdere kopers over hen denken. Bovendien kunt u de bouwer om referenties van recente klanten vragen, waarmee u persoonlijk contact kunt opnemen.

Bepaal of de stijl en kwaliteit van de huizen die de bouwer heeft gemaakt overeenkomen met hoe u wilt dat uw huis eruitziet door afbeeldingen van de huizen te bekijken.

Maak indien mogelijk een bezoek aan een kijkwoning om de kwaliteit van de afwerking en afwerking beter te begrijpen. Leer elke blog over nieuwbouwprojecten door.

Nieuwbouw Venray bouwen

Beschrijf alle vragen die u aan uw aannemer kunt stellen. Het is nuttig om een persoonlijke ontmoeting met hen van tevoren te plannen om te bepalen of u denkt dat u met hen zou kunnen samenwerken.

Omdat het bouwen van een huis een langdurig proces is, wilt u een bouwer kiezen waarmee u gemakkelijk kunt samenwerken en die naar uw ideeën luistert.

Als gevolg hiervan is het essentieel om samen te werken met een bouwer die is gecertificeerd en garanties biedt volgens de lokale voorschriften en statuten.

Voordat u een aannemer kiest, moet u ervoor zorgen dat deze kan bewijzen dat het bouwen van nieuwe huizen in overeenstemming is met de wet.

Bovendien bieden ze een uitgebreide garantie die u als koper beschermt tegen ernstige toekomstige problemen.

Wanneer u daarom vraagt, zullen professionele bouwers u graag bewijs van hun certificeringen en garanties verstrekken.

2. Overweeg uw eigendom en locatie 

Bij het bouwen van een huis zijn eigendom en locatie twee belangrijke overwegingen. De locatie waar u kiest om te bouwen is vaak net zo belangrijk als het ontwerp dat u kiest.

Hier zijn enkele aanbevelingen voor het kiezen van uw huis en locatie.

Maat

Koop een kavel dat groot genoeg zal zijn voor de grootte van de woning dat u wilt en dat ook genoeg ruimte zal hebben voor eventuele buitenvoorzieningen.

Zoals een zwembad, tuin of speelplaats voor kinderen.

Omgeving

Bekijk de omgeving van het perceel en overweeg zaken als: heb je last van de geur van een boerderij in de buurt? Of zal het lawaai van een spoorweg in de buurt een probleem zijn? 

Voorzieningen

 • Moet het perceel dicht bij scholen zijn?
 • Ben je liever op het platteland of in de stad?
 • Wilt u gemakkelijk winkelen of andere gewenste voorzieningen dichtbij hebben?

3. Overweeg uw budget 

Wanneer u een huis bouwt, moet u weten hoeveel u eraan moet uitgeven en hoe dat geld moet worden verdeeld.

U kunt met uw financiële instelling praten over het krijgen van een bouwhypotheek als u financiering nodig heeft.

Bepalen

Bij het bepalen van uw budget moet u een lijst maken van wat u nodig heeft en wat u zou willen hebben als er genoeg geld voor is. Bovendien de juiste prioriteit geven aan uw lijst.

Omdat u waarschijnlijk zult merken dat er onverwachte kosten opduiken, is het een goed idee om wat geld vrij te houden voor deze verrassingen.

Je moet je eraan houden

Als je eenmaal je budget hebt bepaald, moet je je eraan houden. Het is gemakkelijk om onderweg wijzigingen aan te brengen.

Maar als u door die wijzigingen uw budget overschrijdt, kunt u in de problemen komen. 

4. Overweeg uw ontwerp 

Een van de grootste dingen om rekening mee te houden bij het bouwen van een huis is uw ontwerp.

Het plannen van het ontwerp kan een enorme taak zijn, maar een zorgvuldige planning kan het proces zo veel soepeler laten verlopen.

De volgende zijn enkele van de belangrijkste dingen die u zich moet afvragen wanneer u van plan bent.:

 • Hoe groot wordt de woning?
 • Bent u van plan uw gezin uit te breiden of gaan uw kinderen binnenkort het huis uit?
 • Moeten je bejaarde ouders binnenkort verhuizen?
 • Hoeveel slaapkamers heeft u nodig?
 • Krijgt u vaak logeergasten?
 • Heeft u grote entertainmentruimtes nodig?
 • Zijn trappen een probleem of wil je meer dan één verdieping?
 • Houdt u meer van traditioneel, modern of eigentijds design?

5. Overweeg de kleine details

Vaak gaan bij een project zo groot als het bouwen van een huis de kleine details verloren of worden ze vergeten.

Hier zijn enkele van de kleinere dingen waarmee u rekening moet houden bij het bouwen van een huis.

Keuken

 • Zorg ervoor dat je voldoende stopcontacten hebt om kleine apparaten op aan te sluiten, zowel op het aanrecht als in je voorraadkast.
 • Installeer een bewegingssensorlamp in uw voorraadkast.
 • Overweeg veel lades voor onderkasten.
 • Installeer kasten aan beide zijden van uw eiland voor extra opslagruimte
 • Zorg voor twee pompen bij je gootsteen: een voor afwasmiddel en een voor handzeep.

Slaapkamers

 • Zorg ervoor dat er veel stopcontacten zijn in de kamers.
 • Plaats uw slaapkamers in rustige delen van uw huis. 
 • Installeer een lichtschakelaar in de buurt van je bed, zodat je vanaf daar de lichten kunt uitschakelen.
 • Een hoofdschakelaar in je slaapkamer die alle buitenverlichting uitschakelt, is ook erg handig. 

Ontdek de beste manier voor een woning schilderen of een woonkamer behangen. Dat kan tegenwoordig net zo strak als stucwerk. Bouwsector Nederland kan dit voor je doen.

Buiten 

 • Zorg ervoor dat er aan elke kant van je huis kranen en stopcontacten zijn.
 • Als u een huisdier heeft, is een warmwaterkraan goed voor buitenbaden.
 • Installeer een gasleiding voor uw gasbarbecue.
 • Plaats stopcontacten onder je dakrand voor bijvoorbeeld je kerstverlichting. 

Nieuwbouwwoningen Venray

Momenteel wordt aan verschillende nieuwbouwprojecten in Venray gewerkt. Er is bijvoorbeeld het project “Het Groene Hof”, dat 20 energiezuinige woningen in een groene omgeving zal bouwen.

Bovendien wordt er “De Hoge Hoed” gebouwd, een nieuwbouwproject van 24 woningen in een gezellige buurt nabij het centrum van Venray.

Bovendien biedt “De Teuge” keuzes met tien moderne rijtjeshuizen in een gezinsvriendelijke buurt. Er zijn ook andere plannen in ontwikkeling, zoals “Molenhof” en “Sint Antoniusveld.” Er is genoeg keuze in Venray met deze verschillende nieuwbouwprojecten.

Wil je in Venray een nieuwbouwwoning laten bouwen of afwerken? Bouwsector Nederland heeft de vakmannen! Vraag gratis een offerte bij ons aan.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Vakman inhuren via Bouwsector Nederland