Renovlies Behang Informatie

Het behang van Renovlies is sterk en glad, met vezels en papier. Dit soort stof wordt gebruikt om oneffenheden in wanden te verbergen.

Renovliesbehang is geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, en heeft een vochtregulerende werking. In ons blog bespreken we alle voor- en nadelen.

Installatiebedrijf Bouwsector Nederland helpt je graag met het behangen van je nieuwbouwwoning. Wij zijn de beste behangers in Nederland.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Wat is renovlies behang?

Renovliesbehang is een soort behang dat bestaat uit vezels en papier. Het wordt op dezelfde manier geperst als glasvliesbehang, wat resulteert in een glad oppervlak.

Deze wand heeft de uitstraling van een gestucte wand en is zeer geschikt voor oneffen wanden. Renovlies behang is een kostenefficiënte optie in vergelijking met glasvliesbehang, maar het is net zo stevig.

Wij beschikken ook over de mogelijkheid renovlies behang voor te schilderen. Op deze manier kunt u deze zelf plakken en afwerken met verf in elke gewenste kleur.

De voordelen van renovlies behang

Renovliesbehang is niet alleen bedoeld om je muren te verfraaien. Ook wordt het gebruikt om haarlijnscheurtjes te overbruggen.

Dit behang is populair bij zowel professionals in de bouw als bij particulieren.

Renovlies behang is niet alleen goed voor je muren, maar ook voor je preventieve werking.

Als je een huis bouwt, kunnen er haarlijnscheurtjes ontstaan, zelfs in een nieuwbouwwoning.

Met renovliesbehang kun je deze dreiging voorkomen en vele jaren genieten van je muren. Zeker als het renovlies behang aangebracht wordt door een professionele renovlies behanger.

Renovliesbehang voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw

‘Reno’ is een afkorting voor renovatie. Dit behang wordt vaak gebruikt in bestaande gebouwen, omdat het in staat is haarlijnscheuren te overbruggen en oude muren sterk te maken.

In nieuwbouwwoningen wordt het ook gebruikt om de kans op brand te verminderen. In elk huis zijn er haarlijnscheurtjes, en zelfs in een nieuwbouwwoning kunnen er haarlijnscheurtjes ontstaan.

Renovliesbehang kan dit proces vertragen.

Bovendien heeft renovliesbehang een vochtregulerende werking. De muur houdt vocht tegen, terwijl het vocht van buitenaf het vocht tegenhoudt. In een gemiddelde nieuwbouwwoning is ongeveer 4000 liter vocht aanwezig.

Dit vocht kan gaan condenseren en er kunnen ziektekiemen en schimmels ontstaan. Heeft u een strakke muur die lijkt op stucwerk? Vul een offerte in.

De dikte van renovlies behang

Renovliesbehang is verkrijgbaar in verschillende soorten en diktes. Welke dikte vliesbehang geschikt is voor jou, hangt onder andere af van het soort muur.

Meestal is het zo dat hoe grover de muur is, hoe dikker het renovliesbehang moet zijn. De dikte van het renovlies glad is 150 gram.

Je kunt ook renovlies 200 gram bij ons kopen. Deze dikte is prettig in gebruik, bedekt kleine oneffenheden goed, is stootvast en heeft geen structuur.

We hebben ons eigen renovlies laten maken dat erg populair is bij vakmensen en consumenten.

Ons nieuwste renovliesbehang, met een dikte van 160 gram/m², is extra wit van kleur, voorgeschilderd en heeft na het schilderen geen last van opstaande vezels.

Dit zorgt ervoor dat het oppervlak glad is.

Wanneer je kiest voor een dampopen behangsysteem, ga dan voor renovliesbehang uit de 40200 en 40300 serie. Onze renovlies behanger muurverf voor een perfecte afwerking en bescherming van je muur.

Bouwsector Nederland kan al uw wanden met renovliesbehang behangen en sauzen.

Renovlies behang voor strakke wanden

Of je nu op zoek bent naar renovliesbehang met een motief of een gladde structuur, bij BouwsectorNederland.nl kun je het beste behang vinden.

Onze website is opgericht door een groep professionele behangers en schilders die hun kennis hebben gebundeld om de beste producten te kiezen.

Wij kopen onze behang rechtstreeks bij de fabrikant, waardoor je bij ons het mooiste en sterkste renovlies behang kunt vinden tegen de beste prijzen.

We bieden ook vaak aanbiedingen aan voor scanbehang van verschillende diktes. Het is essentieel om vooraf goed te bedenken welke dikte behang je nodig hebt.

Wil je dat wij je renovlies behang aanbrengen? Maak dan gebruik van onze actie.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Vakman inhuren via Bouwsector Nederland