Renovlies behang

Renovliesbehang is een sterk en glad behang dat bestaat uit vezels en papier. Het wordt gebruikt om oneffenheden in wanden te verbergen en haarlijnscheuren te overbruggen. Renovlies behang is ideaal voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw, en heeft een vochtregulerende werking.

Het is verkrijgbaar in verschillende diktes, waarbij renovlies behang 150 gram het meest gebruikelijk is. Bij BouwsectorNederland.nl vind je een ruime selectie renovliesbehang van hoge kwaliteit tegen de beste prijzen.

Onze klantenservice staat klaar om je te adviseren bij je keuze. Vraag een offerte aan voor de goedkoopste prijs per vierkante meter.

Wat is renovliesbehang?

Renovliesbehang is een type behang dat bestaat uit vezels en papier. Het wordt op dezelfde manier geperst als glasvliesbehang, wat resulteert in een glad oppervlak.

Het heeft de uitstraling van een gestucte wand en is zeer geschikt voor oneffen muren. Renovlies behang is een kosteneffectieve optie in vergelijking met glasvliesbehang, maar het is net zo sterk.

Ook bieden wij mogelijkheden voor renovlies behang voorgeschilderd. Deze kun je zelf plakken en afwerken met verf in elke gewenste kleur.

De voordelen van renovliesbehang

Renovliesbehang heeft niet alleen als doel om je muren te verfraaien. Het wordt ook gebruikt als materiaal om haarlijnscheurtjes te overbruggen.

Zowel professionals in de bouw als steeds meer particulieren ontdekken de populariteit van dit behang voor gebruik in huis.

We raden renovlies behang niet alleen aan ter ondersteuning van je muren, maar ook preventief. Elk huis ‘werkt’, en zelfs in een nieuwbouwwoning kunnen na verloop van tijd haarlijnscheurtjes ontstaan.

Met renovliesbehang kun je deze dreiging weerstaan en vele jaren genieten van je muren.

Renovliesbehang voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw

‘Reno’ staat voor renovatie. Daarom wordt dit behang vaak gebruikt in bestaande gebouwen, omdat het in staat is haarlijnscheuren te overbruggen en oude muren te versterken.

Het wordt ook gebruikt in nieuwbouwwoningen als preventieve maatregel. Elk huis werkt namelijk, en zelfs in een nieuwbouwwoning kunnen na verloop van tijd haarlijnscheurtjes ontstaan. Met renovliesbehang kun je dit proces vertragen.

Daarnaast heeft renovliesbehang een vochtregulerende werking. Het laat vocht vanuit de muur door, terwijl het vocht van buitenaf tegenhoudt. Een gemiddelde nieuwbouwwoning bevat ongeveer 4000 liter vocht.

Als dit vocht wordt vastgehouden, kan het gaan condenseren en kunnen er ziektekiemen en schimmels ontstaan. Wil je naadloze muren die lijken op stucwerk? Vraag een offerte aan.

De dikte van renovliesbehang

Renovliesbehang is verkrijgbaar in verschillende diktes. Welke dikte geschikt is voor jou, hangt onder andere af van het type muur. Over het algemeen geldt dat hoe grover de muur is, des te dikker het renovliesbehang moet zijn.

Het meest gebruikte renovlies glad heeft een dikte van 150 gram. Ook kun je renovlies 200 gram bij ons kopen. Behang met deze dikte is prettig in gebruik, bedekt kleine oneffenheden goed, is stootvast en heeft geen structuur.

Daarnaast hebben we ons eigen renovlies laten maken dat zeer populair is bij vakmensen en consumenten. Ons nieuwe renovliesbehang, met een dikte van 160 gram/m², is extra wit van kleur, voorgeschilderd en heeft na het schilderen geen last van opstaande vezels.

Dit zorgt voor een zeer gladde afwerking. Als je kiest voor een dampopen behangsysteem, ga dan voor renovliesbehang uit de 40200 en 40300 serie. Gebruik hierbij een minerale muurverf voor een perfecte afwerking en bescherming van je muur.

Bouwsector Nederland kan al uw wanden met renovliesbehang behangen en sauzen.

Renovliesbehang kopen en aanbiedingen bij Bouwsector Nederland

Of je nu op zoek bent naar renovliesbehang met een motief of een gladde structuur, bij BouwsectorNederland.nl kun je het juiste renovliesbehang vinden.

Onze website is opgericht door een groep professionele behangers en schilders die hun kennis hebben gebundeld om de beste producten te selecteren. We kopen ons behang rechtstreeks bij de fabrikant, waardoor je bij ons gegarandeerd het mooiste en sterkste renovlies behang kunt vinden tegen de beste prijzen.

We bieden ook regelmatig aanbiedingen aan voor behang van verschillende diktes. Het is belangrijk om vooraf goed te bedenken welke dikte behang je nodig hebt. Hoe dikker het behang, des te uitdagender kan het zijn om het aan te brengen en op te hangen.

Bij ons kun je alle producten per meter bestellen. Bovendien kunnen we je direct voorzien van glasvezellijm. Voor 50 meter renovliesbehang heb je ongeveer 10 liter lijm nodig.

Als je twijfelt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Met onze jarenlange ervaring staan we altijd klaar om advies te geven en je te helpen bij het maken van de juiste keuze, zodat je met vertrouwen aan de slag kunt gaan met renovliesbehang.