Verhuizers Noorderplassen inhuren

Voor al uw inpakwerk en tilwerk kunt u gebruik maken van verhuizers Noorderplassen.

Een leuk verhuisteam in Almere dat bekend staan om hun snelle en efficiënte manier van verhuizen.

Contact ons bij vragen of vraag meteen een kosteloze offerte aan voor de beste prijs.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Vlekkeloos verhuizen met Verhuisbedrijf Almere Hout

Hoe werkt verhuizers Noorderplassen?

Het kiezen van het juiste verhuisbedrijf kan moeilijk zijn, vooral als u nog nooit eerder bent verhuisd.

U kunt het proces vereenvoudigen door 4 zeer belangrijke vragen te stellen en enkele praktische adviezen op te volgen bij het inhuren van uw verhuizer.

Stel elke verhuizer die u interviewt deze 4 belangrijke vragen voordat u ze inhuurt:

 • Vraagt het verhuisbedrijf u om een borgsom voorafgaand aan uw verhuizing?
 • Heeft het verhuisbedrijf een fysiek lokaal adres (en niet alleen een postbus) op zijn website?
 • Bevat het bedrijf licentie-informatie op zijn site?
 • Is het verhuisbedrijf lid van gecertificeerde organisaties zoals Bouwsector Nederland.

Als het antwoord op een van deze vragen nee is, dan zou je te maken kunnen hebben met een “rogue mover”, of het slachtoffer worden van een ander soort verhuiszwendel.

Hier is een overzicht van de stappen die u moet nemen om ervoor te zorgen dat u de juiste zet doet bij het kiezen tussen verhuisbedrijven.

Waar te beginnen

 • Begin uw zoektocht naar een verhuizer door uw vrienden, familieleden en zakenrelaties te vragen naar verhuizers die ze hebben gebruikt en leuk vonden.
 • Neem contact op met een makelaar die u vertrouwt om ten minste drie verhuisbedrijven te vinden die echte, fysieke kantoren bij u in de buurt hebben.
 • Als u de Gouden Gids gebruikt, onthoud dan dat het feit dat een verhuisbedrijf een grote advertentie heeft, niet noodzakelijkerwijs betekent dat deze een goede naam heeft.
 • Nadat u een lijst met potentiële klanten heeft gemaakt, neemt u telefonisch contact op met de bedrijven om de volledige bedrijfsnaam en “zakendoen als”-namen, contactgegevens en KVK.
 • Wees niet bang om naar recente referenties te vragen. Een gerenommeerd verhuisbedrijf brengt u graag in contact met iemand die in het recente verleden met hen is verhuisd.

Schattingen krijgenLaat Verhuisbedrijf Almere Hout het zware werk doen, zodat jij dat niet hoeft te doen

 • Plan ten minste twee schattingen ter plaatse, die gratis moeten worden verstrekt. Een gerenommeerde verhuizer geeft u GEEN schatting via de telefoon.
 • Vertrouw niet op een offerte die ongezien via de telefoon of via internet wordt verstrekt. Wanneer u zich over staatsgrenzen verplaatst, zijn uw kosten gebaseerd op het werkelijke gewicht van uw zending en waar u zich van en naar verplaatst. U kunt beter persoonlijk afspreken met de vertegenwoordiger van de verhuizer om ervoor te zorgen dat u allebei begrijpt wat er bij komt kijken.
 • Zorg ervoor dat u tijdens de schatting ter plaatse de vertegenwoordiger alles laat zien wat moet worden verplaatst. Vergeet de spullen in de kelder niet, of het belangrijkste meubelstuk dat je hebt weggestuurd voor reparatie. Wees ook niet bang om vragen te stellen. De verkoper moet u ook vragen stellen – over uw nieuwe huis, de timing van uw verhuizing, enz.

Wij hebben ook schilders, klusjesmannen, behangers en stukadoors voor u.

Taxeren

 • Informeer naar de mogelijkheden voor “waardering”. Taxatie biedt bescherming tegen verlies of beschadiging van uw bezittingen. De waarderingsoptie die u kiest, bepaalt de basis waarop een claim wordt aangepast en de maximale aansprakelijkheid van de verhuizer. De aansprakelijkheid van een verhuizer voor verlies of schade is gebaseerd op de tarieven van de verhuizer, evenals op federale wet- en regelgeving, en heeft bepaalde beperkingen en uitsluitingen. Taxatie is geen verzekering; het is gewoon een op tarieven gebaseerd niveau van aansprakelijkheid van motorvervoerders.

Vertrouw niet iedereen

 • Wees op uw hoede voor citaten die aanzienlijk lager zijn dan de rest. “Low-ball” prijsopgaven kunnen resulteren in service van aanzienlijk lagere kwaliteit, of ze kunnen een indicatie zijn van een verhuizer die van plan is de prijs te “verhogen” in een “aas and switch” bewegende zwendel. Van sommige “low-ball” malafide verhuizers is bekend dat ze huishoudelijke artikelen “gijzelen” en grote sommen geld eisen voordat ze de bezittingen teruggeven.

Ga met een naam die je kent

 • Er zijn tal van kwaliteits “naam” buslijnen om uit te kiezen. Als je nog nooit van een bepaalde verhuizer hebt gehoord en je hebt geen referenties van vrienden of zakenrelaties, wees dan heel voorzichtig! Laat u niet misleiden door een lage prijs van een onbekende firma; onthoud dat u bijna al uw persoonlijke bezittingen aan uw verhuizer toevertrouwt.
 • Referenties zijn belangrijk. Als een verhuizer niet is aanbevolen door iemand die u kent, vraag dan naar de namen en telefoonnummers van tevreden klanten. Bel ze dan!
 • Denk aan de oplettendheid van de verkoper. Heeft u er vertrouwen in dat hij of zij u zal helpen bij het plannen, inpakken en laden?
  Rijd langs het kantoor of magazijn van de verhuizer. Weerspiegelt het het niveau van kwaliteit en professionaliteit dat u van een dienstverlener verwacht?
 • Verhuizers zijn wettelijk verplicht om u een exemplaar van de brochure ‘Uw rechten en verantwoordelijkheden’ te verstrekken. In deze brochure wordt de “110% regel” uitgelegd. De regel stelt dat bij een vrijblijvende prijsopgave de verhuizer niet van u kan verlangen dat u meer betaalt dan het bedrag van de oorspronkelijke prijsopgave, vermeerderd met 10 procent, op het moment van levering. U bent verplicht om alle resterende kosten boven het bedrag van 110 procent binnen 30 dagen te betalen.

Timing is belangrijk

 • Regel uw verhuizing ruim van tevoren, minimaal vier tot zes weken voor de verhuisdatum. Probeer indien mogelijk niet te bewegen tijdens “piek”-tijden.
 • Het hele jaar door is het einde van de maand een drukke tijd voor verhuizers, vanwege het aflopen van huurcontracten en voorkeurssluitingsdata.
 • De zomermaanden – mei tot half september, wanneer kinderen niet naar school gaan, zijn “hoogseizoen” voor verhuizers. Plan zomerverhuizingen zo ver van tevoren als mogelijk … en probeer opnieuw weg te blijven van verhuisdatums aan het einde van de maand.

Verhuizen zonder zorgen met het team van Verhuisbedrijf Almere Hout

Offerte verhuizers tussen de Vaarten Almere

Op zoek naar goedkope verhuizers in Almere Tussen de Vaarten?

Vraag dan meteen een offerte bij ons aan.

Volg je net als 52.000 andere leden onze nieuwsbrief vol mooi kortingsacties!

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Vakman inhuren via Bouwsector Nederland